|

Galatasaray'da ayrılık vakti

Hamza Hamzaoğlu'nun takımda düşünmediği İsviçreli oyuncu Blerim Dzemaili'nin Sion'la yüzde 90 oranında anlaştığı belirtildi. Ufak pürüzlerin giderilmesi halinde imzaların atılması bekleniyor.

Yeni Şafak
14:09 - 28/07/2015 Salı
Güncelleme: 14:27 - 28/07/2015 Salı
Diğer

Cesare Prandelli döneminde geçtiğimiz sezonki yaz transfer döneminin sonunda takıma Goran Pandev ile birlikte dahil edilen Blerim Dzemaili, teknik direktör değişikliğinin ardından Hamza Hamzaoğlu'nun bir türlü gözüne girememişti. Genç teknik adamın İsviçreli oyuncuyu yeni sezonda kadroda düşünmediğini belirtmesinin ardından sarı-kırmızılılar, Dzemaili için gelecek teklifleri beklemeye koyulmuştu. Sion'la anlaşma sağlandı.



Transfer yüzde 90 tamam

Sporx'in haberine göre, Galatasaray, transfer döneminin başından bu yana Dzemaili ile ilgilenen Sion'un teklifini kabul etti. Bir diğer İsviçre ekibi Young Boys'un Dzemaili ile ilgilenmesi ve tecrübeli oyuncunun da bu kulübü istemesine karşın Sion'dan son olarak gelen 2.5 milyon euro'luk teklifi kabul eden sarı-kırmızılılar, Dzemaili'nin Sion ile anlaşmasını beklemeye koyuldu. İki taraf arasında ufak pürüzler kaldığı ve transferin yüzde 90 oranında gerçekleştiği de edinilen diğer bilgiler arasında. Galatasaray ile 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunan Dzemaili, geçtiğimiz sezon sarı-kırmızılı formayı toplamda 20 kez giydi ve 1 gol kaydetti



#galatasaray
#transfer
#Blerim Dzemaili
#sion
9 yıl önce