|

Galatasaray'da Cenk Ergün depremi

Sarı-Kırmızılı kulübün Futbol Direktörü Cenk Ergün'ün, Florya Metin Oktay Tesisleri ile ilişkisi kesildi. Böylece Teknik Direktör Mustafa Denizli'nin Florya'daki tek yetkili olmasının önü açıldı.

Yeni Şafak
15:52 - 12/02/2016 Cuma
Güncelleme: 17:30 - 12/02/2016 Cuma
Diğer

Sarı-kırmızılı kulüpte 2006 yılında göreve başlayan Cenk Ergün'ün çalışma ofisi bundan böyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde değil, Türk Telekom Arena'da olacağı öğrenildi.




sporalemi.com.tr'nin haberine göre; Galatyasaray'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin göreve gelmesinin ardından hızla pasifize edilen futbol direktörü, ilk olarak takım otobüsüne alınmamıştı. Ardından Ergün'ün maç sonlarında yaptığı açıklamalara set çekildi.



Özellikle Hamza Hamzaoğlu döneminde Galatasaray'ın ekrandaki yüzü olan genç yönetici, Denizli yönetiminde birçok karşılaşmayı izlemeye dahi gelmemişti. Geçmişin aksine kafile ile deplasman seyahatlerine de gitmeyen Cenk Ergün, Florya'daki eşylarını topladı.



Ayrıca Futbol Direktörü Ergün ile birlikte Galatasaray kulübü scout ekibinin de çalışma ofisinin Florya'dan Türk Telekom Arena'ya taşınması kararı alındı.






#galatasaray
#cenk ergün
8 yıl önce