|

Galatasaray'da flaş ayrılık

Galatasaray Odeabank Kadın Basketbol Takımı'nda koç Ekrem Memnun ile yollar ayrıldı. Sarı kırmızılı kulüpten Memnun'un ayrılığı sonrası açıklama geldi.

Yeni Şafak
16:45 - 5/05/2016 Perşembe
Güncelleme: 14:54 - 5/05/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray Odeabank'ta koç Ekrem Memnun ile yollar ayrıldı.
Galatasaray Odeabank'ta koç Ekrem Memnun ile yollar ayrıldı.

Galatasaray Odeabank'ta koç Ekrem Memnun ile yollar ayrıldı. Kadınlar Basketbol Ligi'nde normal sezonu 5. sırada bitiren sarı kırmızılı ekip, çeyrek finalde Abdullah Gül Üniversitesi'ne seride 2-1 yenilerek elenmişti.



Ekrem Memnun'un önümüzdeki dönemde Türkiye Kadın Milli Basketbol Takımı'nı çalıştırması bekleniyor.



Galatasaray resmi siteden Ekrem Memnun'un ayrılığıyla ilgili bir mesaj yayımladı. 'Teşekkürler Ekrem Memnun' başlığıyla yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.



  • Galatasaray Kadın Basketbol Takımımızın Baş Antrenörü Ekrem Memnun, her iki taraf açısından da yeni başlangıçlar yapılabilmesi, yeni heyecanlar yaratılabilmesi adına kulübümüzdeki görevinden affını istemiştir.
  • Galatasaray'a Türkiye Ligi Şampiyonlukları, Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası zaferleri yaşatan, bir ilke imza atarak kadınlar basketbolunun en büyük kupası olan Euroleague Women Şampiyonluğunu ülkemize getiren değerli Baş Antrenörümüz Ekrem Memnun'a kulübümüze verdiği hizmetler için teşekkür eder, bundan sonraki görevlerinde başarılarının devamını dileriz.
  • Unutulmamalıdır ki Ekrem Memnun bu camianın önemli bir parçasıdır ve bu kulübün kapısı her zaman kendisine açık olacaktır.
  • Saygılarımızla...
  • Galatasaray Spor Kulübü





Gökhan ve Mehmet Topal ile 3 yıl daha devam Cavaliers'tan üç sayı rekoru



#Galatasaray Odeabank
#Ekrem Memnun
8 yıl önce