|

Galatasaray'da istenmeyen adam

Devre arasında 2.5 Milyon Euro bedelle büyük umutlarla Galatasaray'a gelen Ryan Donk bir türlü bekleneni veremeyince taraftarın hedefi oldu. Dünkü Beşiktaş maçında da tepkiler tavan yaptı.

Yeni Şafak ve
11:36 - 9/05/2016 Pazartesi
Güncelleme: 09:58 - 9/05/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
Galatasaray'da Donk istenmiyor.
Galatasaray'da Donk istenmiyor.

Galatasaray taraftarının sevgilisi Melo'nun sezon başında Inter'e gitmesinin ardından orta sahada büyük bir boşluk yaşayan sarı kırmızılılar bir türlü bu bölgedeki eksikliği gideremeyince çareyi Donk'ta buldu.



Sezon sonunda serbest kalacak Donk'u alabilmek için Kasımpaşa'ya ödenen 2.5 Milyon Euro, Galatasaray taraftarını kızdırırken sarı kırmızılı taraftarlar bekleyip görme kararı aldı.



Fakat haftalar ilerledikçe hem Donk'un hem de Galatasaray'ın performansı hayal kırıklığı yaşatmaya devam etti. Cimbom lige havlu attı, Avrupa'dan elendi elde tek umut olarak Türkiye Kupası kaldı.





Kasımpaşa'daki etkili performansı göz önüne alarak yüksek bir bonservis bedeli ödenen Donk bir türlü isteneni veremeyince, istenmeyen adam ilan edildi.



Dünkü Beşiktaş derbisine kulübede başlayan ve 73. dakikada oyuna dahil olan Donk'un yaptığı pas hatası sonrası Beşiktaş Gomez ile golü bulunca taraftarlar isyan etti.



Maçın bitimine 15 dakika kala tüm tribünler Donk'u ıslıklamaya başladı. Hollandalı oyuncu ayağına top aldığı her pozisyonda onbinlerin tepkisine maruz kaldı.



Beşiktaş mağlubiyetinin faturasını Donk'a kesen Galatasaray taraftarının tribünlerdeki tepkisi bitmedi ve öfke sosyal medyaya yansıdı.



Ağır hakaretler ve küfürler içeren tweetlerin yer aldığı tepki mesajlarından, siz sporseverler için derleyebildiklerimiz şu şekilde.







Devre arasında 2.5 yıllık imza atan ve sarı kırmızılı formayla toplamda 20 maça çıkan Ryan Donk 1 gol atabildi.



Sarı kırmızılı kulüple 2 yıllık daha sözleşmesi bulunan Donk'un ayrılması için taraftarlar birlik olmuş durumda. Çin'den taliplerinin olabileceğini düşünen Galatasaray taraftarları, Hollandalı oyuncunun ayrılmasını umarak 'İnşallah bize de piyango vurur' diyor.










#Galatasaray
#Ryan Donk
#Süper Lig
8 yıl önce