|

Galatasaray'da şok: FETÖ'cüleri aratmadılar!

Galatasaray Genel Kurul toplantısı'nda, FETÖ/PDY sanıklarından olan ve kulüpten ihraç edilmeleri için disiplin kuruluna sevk edilen Hakan Şükür ile Arif Erdem'in ihracı oy çokluğu ile reddedildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 26/03/2017 Pazar
Güncelleme: 04:49 - 26/03/2017 Pazar
Yeni Şafak
Arif Erdem, Hakan Şükür
Arif Erdem, Hakan Şükür

Galatasaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen üyelerin ihracı için oylama yapıldı. Yapılan oylama sonucunda eski savcı Zekeriya Öz, tutuklu valiler Hüseyin Avni Mutlu ve Şahabettin Harput, eski futbolcu İsmail Demiriz ile iş adamı Hazim Sesli'nin FETÖ/PDY ile ilişkileri dolayısıyla kulüpten ihraç edilmelerine oy çokluğuyla onay verildi. Öte yandan Mehmet Koçarslan ve Mehmet Sunakan da farklı nedenlerden dolayı kulüp üyeliğinden ihraç edildi.



HAKAN ŞÜKÜR VE ARİF ERDEM İÇİN ŞOK KARAR


Genel kurul toplantısında ihraç edilen üyelerin yanı sıra FETÖ/PDY sanıklarından eski futbolcular Hakan Şükür ve Arif Erdem için de açık oylama yapıldı. Kulüpten ihraç edilmelerine kesin gözüyle bakılan isimler için çıkan karar şok etkisi oluşturdu. Yapılan oylamanın ilk aşamasında çoğunluğun kim olduğuna karar veremeyen genel kurul, ikinci bir oylama sonucunda Hakan Şükür ve Arif Erdem'in oy çokluğuyla kulüpten ihraç edilmemesine karar verdi.


#Galatasaray
#Hakan Şükür
#Arif Erdem
7 yıl önce