|

Galatasaray'dan ihraç edilen iş adamı için yeni karar

G.Saray'ın üyelikten çıkardığı ünlü iş adamı Memet Koçarslan için mahkemeden yeni karar çıktı. Kararın yürütülmesi durduruldu.

Yeni Şafak
16:09 - 25/05/2017 Thursday
Güncelleme: 16:27 - 25/05/2017 Thursday
Diğer
Memet Koçarslan
Memet Koçarslan

Galatasaray'da Fetullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'yla (FETÖ/PDY) olan ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen isimler için Mart sonundaki Genel Kurul'da oylama yapıldı.

Galatasaray Spor Kulübü’nün üyelikten çıkardığı ünlü iş adamı Memet Koçarslan hakkında bugün mahkemeden yeni bir karar çıktı.

Hürriyet'in haberin göre; İstanbul Asliye Hukuk Mahkemesi, Koçarslan'ın üyelikten çıkarılma kararının yürütmesini durdurdu.

İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davada karar bugün çıktı. Koçarslan ile ilgili süreç Disiplin Kurulu'nun 14 Temmuz 2016 tarinindeki kararı ile başladı. Kurulun 18 numaralı kararı ile, Koçarlan hakkında, "Kulübün onur ve saygınlığına ve marka değerine zarar verdiği ve üyelik onuru ile bağdaşmadığı değerlendirilen davranışlarda bulunduğu" gerekçesi ile üyelikten çıkarma cezası verilmesine karar verilmişti.


Galatasaray Spor Kulübü Derneği'ne karşı açılan dava İstanbul 14. Asliye Hukuk Mahkemesi bugün kararını verdi. Mahkeme, Koçarslan'ın üyelikten çıkarılmasına ilişkin kısmının durdurulması yönünde karar verdi.

Galatasaray'da FETÖ'yle ilişkileri nedeniyle disipline sevk edilen üyeler Zekeriya Öz, Hüseyin Avni Mutlu, Şahabettin Harput, İsmail Demiriz ve Hazim Sesli'nin de kulüpten ihracı onaylanmıştı.

#Memet Koçarslan
#Galatasaray
7 years ago