|

Galatasaray'dan 'Melih Mahmutoğlu' tepkisi

Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamada, THY Euroleague'de karşılaşacakları maç öncesi Fenerbahçe Basketbol Takım Kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun yapmış olduğu konuşmaya tepki gösterdi.

Yeni Şafak
14:24 - 26/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:34 - 26/01/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Galatasaray, Melih Mahmutoğlu'nun sözlerine sert çıktı.
Galatasaray, Melih Mahmutoğlu'nun sözlerine sert çıktı.

Galatasaray resmi internet sitesi üzerinden, Fenerbahçe Basketbol Takım Kaptanı Melih Mahmutoğlu'nun yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.



Sarı-kırmızılılar, Melih Mahmutoğlu'nun Turkish Airlines Euroleague 20. haftasında karşılaşacakları derbi mücadelesi öncesi verdiği demeçle ilgili şunları yayınladı:


  • "Fenerbahçe Basketbol Takım Kaptanı ve A Milli Takım oyuncusu Melih Mahmutoğlu'nun bugün Euroleague'de oynanacak derbi öncesi kulüp kanalına yaptığı açıklamaları şaşkınlık ve esefle karşıladık. Bu tür provokatif açıklamaları şiddetle kınıyor; takdiri spor kamuoyuna bırakıyoruz."

Sarı-lacivertlilerin kaptanı Mahmutoğlu maçla ilgili FB TV'de şunları söylemişti:


  • "Derbi maçından da her zaman olduğu gibi galip ayrılmak istiyoruz. Ben yarın tribünlerin dolacağını biliyorum. Çeşitli provokasyonlar olacaktır her zaman olduğu gibi. Kesinlikle bu provokasyonlara gelmeyelim çünkü önümüzde CSKA Moskova maçı var. Herhangi bir ceza bizim için iyi olmaz. Bilindik kişiler tarafından çeşitli provokasyonlar yapılabilir. Bunlara gelmeyelim.
    "
#Galatasaray
#Melih Mahmutoğlu
#Fenerbahçe
7 yıl önce