|

Galatasaray'dan Sigthorsson açıklaması

Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada sözleşmesi feshedilen Kolbeinn Sigthorsson'un ülke basınına yaptığı röportajın çarpıtıldığı vurgulandı. İzlandalı golcünün sarı-kırmızılı takıma sakatken transfer olduğu iddiası yalanlandı.

Yeni Şafak
16:33 - 15/01/2017 dimanche
Güncelleme: 17:56 - 15/01/2017 dimanche
Yeni Şafak
26 yaşındaki Sigthorsson, Galatasaray'la hiç maça çıkamadan gönderildi.
26 yaşındaki Sigthorsson, Galatasaray'la hiç maça çıkamadan gönderildi.

Sakat olarak Galatasaray'a transfer edildiği iddia edilen İzlandalı golcü için yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;




  • "Eski oyuncumuz Kolbeinn Sigthorsson'un dış basına verdiği bir röportajda çarpıtılan ifadelerinin aynı şekliyle Türk basınınında da yer aldığını görmekteyiz.
  • Eski oyuncumuz Galatasaray Spor Kulübü ile geçtiği irtibatın ardından verdiği röportajda kulübümüze transferi sırasında profesyonel spor yapan hemen hemen tüm sporcularda olabilecek problemler dışında, hele hele oynamasına engel teşkil bir sakatlığının ya da problemin olmadığını ifade etmiştir. Milli takım kampında dizinde hissettiği ağrı ve sertlik sonrası kamptan ayrıldığını ve İstanbul da tedavisine başlandığını vurgulamıştır.
  • Kolbeinn Sigthorsson'un transferi öncesi sponsor hastanemiz Liv Hospital'de yaklaşık 8 saat süren geniş bir sağlık taraması yapılmıştır. Taramanın sonunda da oyuncunun takıma katılması için herhangi bir engel teşkil eden soruna rastlanmamıştır. Kendisiyle ilgili tüm bulgular raporlanmıştır.
  • Oyuncumuz milli takım kampında yaşadığı dizinde hissettiği kitlenmenin ardından milli takım kampından affını istemiş, yine sponsor hastanemiz Liv Hospital'de bir operasyon gerçekleştirilmiştir.
  • Bu konuda çıkan asılsız haberler hem Nantes hem de Kolbeinn Sighthorsson tarafından doğrularıyla açıklanacaktır"


Sigthorsson'un yaptığı iddia edilen açıklama şu şekilde;


  • "Geçtiğimiz 3 yılda, menisküsümde küçük bir problem yaşamıştım. Birçok futbolcu böyle sakatlıklarla oynuyor. Ancak bir şeyler oldu. Muhtemelen Nantes ile oynadığım son lig maçında yaşadığım sakatlığın etkisi nedeniyle böyle oldu. Eylül ayında Galatasaray'a geldikten sonra koşamaz oldum. Çalışmalara başladım, ancak 5 Eylül'de bırakmak zorunda kaldım. Dizim şişti ve zorlukla yürüyordum. İğne tedavisi ile şişliği gidermek, geri dönüşü hızlandırmak istedik, ancak sürekli sakatlık geri geldi"

"Düzelmezsem fesheceğiz dediler"

  • "9 Aralık'ta Türkiye'ye geri döndüm. Sonra 3 hafta içinde düzelmezsem, sözleşmemin feshedileceği söylendi. Dizim yavaş yavaş düzelirken, bu işleri karmaşıklaştırdı. Kendimi denemek istedim ve idmana çıktım; 1,5 hafta çalıştım. Ancak Noel günü dizimden tekrar sakatlandım."


#Kolbeinn Sigthorsson
#Galatasaray
il y a 7 ans