|

Galatasaray'ın formaları çöpe gitti

Galatasaray'ın forma sponsoru Dumankaya ile anlaşmasını iptal etmesinden sonra şok bir gerçek ortaya çıktı. Sarı kırmızılıların daha önceden sipariş verdiği Dumankaya logolu formaların imha edileceği belirtildi.

Yeni Şafak
15:20 - 6/05/2016 Cuma
Güncelleme: 13:21 - 6/05/2016 Cuma
Yeni Şafak
Galatasaray'ın Store mağazası
Galatasaray'ın Store mağazası

Dumankaya ile sponsorluk anlaşmasını iptal eden Galatasaray yönetimi, bu karar öncesi sipariş verdiği Dumankaya logosu basılı formaları kullanamayacak. Sarı kırmızılı kulübün bu formaları imha edeceği öne sürüldü.



Sarı kırmızılıların kullanamayacağı 150 bin forma yüzünden 6 milyon liralık bir zarar edeceği ön görülürken, Galatasaray yönetiminin bu konuyu nasıl çözüme kavuşturacağı merak ediliyor.



Hatırlanacağı üzere BM Kalkınma Programı (UNDP), önceki günlerde Galatasaray Spor Kulübü ile 2030 yılına kadar dünyada yoksulluğa son vermeyi amaçlayan Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri'ne (SKH) ilişkin çabalara katkı sağlayacak bir anlaşmaya imza atmıştı. Bu anlaşmaya göre UNDP ve Galatasaray, futbol maçları ve kampanyalar düzenleyerek, dünya çapında yoksulluk, eşitsizlik ve dışlanma ile mücadele amaçlı çeşitli projelere finansman sağlayacak.



Sarı kırmızılıların Dumankaya ile anlaşmasını iptal etmesinin ardından yeni ğöğüs sponsoru UNDP olurken yeni bir sponsorla anlaşana kadar formaların UNDP baskılı çıkacağı ifade edildi.








Mehmet Topal'ın görüntüsü şoke etti Galatasaray Emrah Başsan'ı kadrosuna katıyor


#Galatasaray
#Dumankaya
#UNDP
8 yıl önce