|

Galatasaray'ın muhteşem sol kanat projesi

Galatasaray'da büyük maçlarda kaybedilen puanlar Igor Tudor'u tartışılır hale getirirken bir yandan da devre arasında yapılacak takviyelerle ilgili olarak transfer çalışmaları yapılıyor. Sarı kırmızılı yönetim takımın en çok aksayan sol bek bölgesine Atletico Madrid'ten Filipe Luis'i almak isterken Brezilyalı oyuncunun önüne de eski kaptanı Arda Turan'ı getirmeyi planlıyor.

Yeni Şafak
16:23 - 8/12/2017 Cuma
Güncelleme: 16:38 - 8/12/2017 Cuma
Yeni Şafak
Atletico Madrid'in İspanya'da üçleme yaptığı 2013-2014 sezonunda takımın en dikkat çeken ikilisi olan Arda Turan ve Filipe Luis, G.Saray'ın gündeminde yer alıyor.
Atletico Madrid'in İspanya'da üçleme yaptığı 2013-2014 sezonunda takımın en dikkat çeken ikilisi olan Arda Turan ve Filipe Luis, G.Saray'ın gündeminde yer alıyor.

Galatasaray'da kritik maçlarda kaybedilen puanlar sarı kırmızılı camiada Igor Tudor'un koltuğunu sallarken yönetim devre arasında sürpriz bir transfer çalışması yürütüyor.

Takımın en çok aksayan bölgesi olan sol beke Atletico Madrid'in Brezilyalı oyuncusu Filipe Luis'i getirmek isteyen Galatasaray yönetiminin en büyük sürprizi ise Filipe Luis'in sol kanattaki en iyi partneri olan Arda Turan.

Öte yandan adı ciddi şekilde Galatasaray'la anılan Filipe Luis, sarı kırmızılıların efsane kalecisi Taffarel'le bir araya geldi. Bu buluşma transfer iddialarını arttırırken Arda Turan'ın da önceki günlerde yaptığı sosyal medya paylaşımı transfer iddialarını ayyuka çıkardı.


Yönetim kanadı transferleri yalanlıyor

Galatasaray cephesi iki transferi de şu aşamada yalanlarken Avrupa basını iki oyuncunun da sarı kırmızılıların gündeminde olduğunu iddia etmeye devam ediyor. Sarı kırmızılıların başkanı Dursun Özbek, son yaptığı açıklamada Filipe Luis ve Arda Turan'ın transferi için görüşmediklerini belirtti.

Filipe Luis ve Arda Turan A.Ş

Galatasaray'ın transfer gündemindeki Filipe Luis ve Arda Turan, Atletico Madrid'in İspanya La Liga'da şampiyon olduğu 2013-2014 sezonunda en dikkat çeken ikililerdendi. Çok iyi arkadaş oldukları bilinen Filipe Luis ve Arda Turan'ın devre arası transfer döneminden sonra Galatasaray forması giyip giymeyeceği şimdiden merak konusu oldu.


#ArdaTuran

Yeni Şafak Spor (@yenisafakspor)'in paylaştığı bir gönderi ()



#Galatasaray
#Süper Lig
#Filipe Luis
6 yıl önce