|

Galatasaray'ın transferi 'troll' çıktı

Kolombiya basını tarafından Galatasaray'a transfer olduğu iddia edilen Harold Preciado ile ilgili gerçekler ortaya çıkmaya başladı. Sarı kırmızılı idarecilerin transferi için "İlgilenmiyoruz" dediği Preciado hakkında kulübünden de yalanlama geldi.

Yeni Şafak
16:16 - 16/01/2017 Pazartesi
Güncelleme: 16:35 - 16/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kolombiya basınının Galatasaray'a transfer olduğunu iddia ettiği Preciado için resmi açıklama geldi.
Kolombiya basınının Galatasaray'a transfer olduğunu iddia ettiği Preciado için resmi açıklama geldi.

Dün Kolombiya haber ajansları tarafından Galatasaray'a transfer olduğu iddia edilen Harold Preciado konusunda resmi açıklama geldi.



Kolombiyalı gazeteci Carlos Arturo Arango sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla Deportivo Cali Başkanı Álvaro Martínez'in Harold Preciado'nun Galatasaray'a transferini yalanladığını duyurdu.



Yeni Şafak Spor Servisi'nden Mustafa Göksel'in "Galatasaraylı idareciler de bu transferi yalanlıyor" mesajına "Cali Başkanı da aynı" şekilde cevaplayan Arango, transferin de bir nevi uydurma olarak çıktığını belirtti.



Hatırlanacağı üzere dün Kolombiya basını oyuncunun Galatasaray'a satıldığını ve sağlık kontrolü için Türkiye'ye geleceğini öne sürmüştü. Ancak gelinen noktada transferle ilgili somut bir adımın olmadığı ifade edildi.







#Harold Preciado
#Galatasaray
7 yıl önce