|

Galatasaraylı Carrasso'dan 'Türkiye' gafı

Bordeaux ile sözleşmesini feshettikten sonra yeni rotasıyla ilgili 'Türkiye hariç her yer' dediği ortaya çıkan Galatasaray kalecisi Carrasso, "Ülkenin gözümde yanlış bir imajı varmış" itirafında bulundu.

Yeni Şafak
20:45 - 6/10/2017 Cuma
Güncelleme: 20:55 - 6/10/2017 Cuma
Diğer
Galatasaray, transferin son gününde Fransız kaleci Carrasso ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.
Galatasaray, transferin son gününde Fransız kaleci Carrasso ile 1 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Galatasaray'ın sezon başında transfer ettiği Fransız kaleci Cedric Carrasso, L'Equipe'e verdiği röportajda çarpıcı ifadeler kullandı. Bordeaux ile sözleşmesi bittikten sonra bonservisi elinde olarak sarı-kırmızılı ekibe transfer olan deneyimli file bekçisi Türkiye'ye geldikten sonra ülke ile ilgili düşüncelerinin değiştiğini ima etti.

Skorer'de yer alan habere göre; Bordeaux ile yolları ayrıldıktan sonra kendisine yöneltilen "Sıradaki durağın neresi olacak?" sorusuna "Benim kulübüm mü? Türkiye hariç her yer" yanıtını verdiği belirtilen Carrasso, konuyla ilgili olarak "Ülkenin bende yanlış bir imajı varmış" diye konuştu.

Carrasso açıklamalarına şöyle devam etti;
  • "Beni Galatasaray'ın teklifini kabul etmeye ikna eden Bafetimbi Gomis oldu, iyi de yaptı. Galatasaray büyük bir kulüp. Türkiye futbolu yaşayan bir ülke ve burada önemli bir tecrübe edindim. İstanbul nevi şahsına münhasır bir yer. Dünyanın merkezindeymiş gibi hissettiriyor."
#Carrasso
#Galatasaray
7 yıl önce