|

Gekas imzayı attı

Torku Konyaspor, Yunan golcü Theofanis Gekas ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

İha
00:00 - 5/09/2013 Perşembe
Güncelleme: 16:49 - 5/09/2013 Perşembe
Yeni Şafak
Gekas imzayı attı
Gekas imzayı attı

Spor Toto Süper Lig takımlarından Torku Konyaspor, daha önce Samsunspor ve Akhisar Belediyespor formalarını giyen tecrübeli golcü oyuncu Theofanis Gekas ile bir yıllık sözleşme imzaladı.

Kulüp binasında gerçekleştirilen imza töreninde konuşan Basın Sözcüsü Güven Öten, oyuncunun takıma büyük katkı sağlayacağına inandığını söyledi. Öten, ''Gekas'ı takımımıza kazandırdığımız için çok mutluyuz. Gekas ile yaptığımız görüşmelerde kendisi takımımızda forma giymek istediğini belirtti. Transfer gecikmesindeki neden sözleşmesinin fesh edilmesiyle ilgiliydi. O konuda çözüldü. Gekas, atacağı gollerle takımımızın başarısında diğer takım arkadaşlarıyla birlikte pay sahibi olacaktır. Kendisine Konyasporumuza hoşgeldin diyor ve bu imzanın her iki taraf açısından da hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Theofanis Gekas ise konuşmasında, Torku Konyaspor''a başarılı olmak için geldiğini kaydetti. Gekas, ''Gol hedefi konusunda şimdiden bir şey söylemem doğru olmaz. Tabiki düşüncem atacağım gollerle ve göstereceğim performansla takımıma katkı sağlamak. Bunda da başarılı olacağıma inanıyorum. Bana güvenen herkese teşekkür ediyorum. Elazığspor ile oynanacak maça kadar hazır hale geleceğime inanıyorum" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Theofanis Gekas kendisini 1 yıllığına Torku Konyasporlu yapan resmi sözleşmeyi imzalayarak objektiflere poz verdi. Tecrübeli golcü 22 numaralı formayı giyecek.

11 yıl önce