|

Gent-Konyaspor: 2-0

Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'ndaki ikinci maçında Gent'e 2-0 mağlup oldu. Belçika ekibi bu sonuçla gruptaki puanını 4'e çıkartırken Konyaspor puan hasretini sürdürdü.

Yeni Şafak
21:43 - 29/09/2016 Perşembe
Güncelleme: 21:50 - 29/09/2016 Perşembe
Yeni Şafak
Gent, temsilcimiz Konyaspor'u evinde 2-0 mağlup etti.
Gent, temsilcimiz Konyaspor'u evinde 2-0 mağlup etti.

Konyaspor, UEFA Avrupa Ligi H Grubu'nda Belçika ekibi Gent'e deplasmanda 2-0 mağlup oldu. Yeşil beyazlılar bu sonuçla gruptaki puan hasretini sürdürdü.



Maçtan dakikalar;


17. dakikada sol kanattan Nana Asare'nin ortasında Coulibaly'nin kafayla indirdiği topla penaltı noktası üzerinde buluşan Kenny Seif'in şutu filelere gitti. 1-0



20. dakikada ceza sahası içi sağ kanadında topla buluşan Seif'in ortasında altı pas içinde bomboş durumda Coulibaly meşin yuvarlağı auta gönderdi.



33. dakikada Milicevic'in sol kanattan ortasında altı pas üzerinde topa iyi yükselen Neto'nun kafa vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0



İkinci yarıda daha etkili bir oyun sergileyen Konyaspor, Ömer Ali Şahiner ve Meha ile etkili ataklar geliştirse de aradığı golü bir türlü bulamadı.



Kalan dakikalarda başka gol olmazken temsilcimiz sahadan 2-0'lık mağlubiyetle ayrıldı. Bu sonuçla Gent puanını 4'e çıkartırken Konyaspor gruptaki puan hasretini devam ettirdi.


#Gent
#Konyaspor
#UEFA Avrupa lİGİ
8 yıl önce