|

Gökhan Gönül: Fenerbahçe'ye kırgınlığım yok

Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Gökhan Gönül derbi öncesi açıklamalarda bulundu. Eski kulübüne karşı herhangi bir kırgınlığının olmadığını belirten tecrübeli futbolcu, "Sonunda Beşiktaş'ın kazanacağı centilmence maç olsun" dedi.

Yeni Şafak
15:34 - 29/11/2016 Salı
Güncelleme: 12:11 - 1/12/2016 Perşembe
Diğer
Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile biten sözleşmesini uzatmayıp sezon başında sürpriz bir şekilde Beşiktaş'a imza atmıştı.
Gökhan Gönül, Fenerbahçe ile biten sözleşmesini uzatmayıp sezon başında sürpriz bir şekilde Beşiktaş'a imza atmıştı.

Sezon başında 9 yıllık Fenerbahçe kariyerine nokta koyan ve Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül, Kadıköy'e siyah-beyazlı formayla geri dönecek. Fenerbahçeli taraftarların ezeli rakiplerine gittiği için tepki gösterdiği 31 yaşındaki oyuncu, sarı-lacivertli taraftarlara sıcak mesajlar verdi.



Akşam'da yer alan habere göre; Fenerbahçe camiasına kırgınlığının olmadığını ifade eden Gökhan Gönül, "Tribünler beni çağırırsa, tabii ki karşılık veririm. Karşılıklı saygı bunu gerektirir. Sonuçta bu bir oyun, bir eğlence. Camiaya bir kırgınlığım yok, dediğim gibi profesyoneliz. Ben artık Beşiktaş'ın başarısı için ter döküyorum'' diye konuştu.



"Beşiktaş'ın kazanacağı centilmence maç olsun"

Derbiyi kazanacaklarını söyleyen tecrübeli oyuncu, centilmenlik vurgusu yapmayı da ihmal etmedi:


  • "Benim için özel bir maç olacak ama olaya duygusal bakmıyorum. Ben profesyonel bir futbolcuyum. Sonunda Beşiktaş'ın kazanacağı centilmence maç olsun"






#Fenerbahçe
#Gökhan Gönül
7 yıl önce