|

Gökhan Töre geri dönüyor

Beşiktaş'ın sezon başında West Ham United'a 1 yıllığına kiraladığı Gökhan Töre'nin sezon sonunda takıma geri dönüp dönmeyeceği merak ediliyordu. İngiliz kulübünün konuyla ilgili olarak kararını verdiği belirtildi.

Yeni Şafak
10:05 - 3/10/2016 Pazartesi
Güncelleme: 07:26 - 3/10/2016 Pazartesi
Yeni Şafak
2013 yılında Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Töre bu sezon başında West Ham United'a kiralanmıştı. (Solda)
2013 yılında Beşiktaş'a transfer olan Gökhan Töre bu sezon başında West Ham United'a kiralanmıştı. (Solda)

Beşiktaş'ın 23 yaındaki kanat oyuncusu Gökhan Töre'nin West Ham United'daki kariyeri kısa sürecek gibi gözüküyor. Öyle ki İngiliz kulübü Türk futbolcu için kararını verdi.



Premier Lig'de sezona kötü bir başlangıç yapan West Ham United, sezon başında 3 milyon euroya kiraladığı Gökhan Töre'nin 10 milyon euroluk satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. İngiliz basınından James Benson'ın haberine göre milli futbolcu sezon sonunda Beşiktaş'a geri dönecek.



Benson, Gökhan Töre'nin kiralama bedelinin tartışma çıkardığını aktarırken' West Ham United'ın bu oyuncu için 10 milyon euro vereceğini sanmıyorum' ifadesini kullandı.



Bilindiği üzere Gökhan Töre sezon başında West Ham United Teknik Direktörü Slaven Bilic'in raporu doğrultusunda Beşiktaş'tan satın alma opsiyonuyla kiralanmıştı. Gökhan Töre bu sezon Premier Lig'de 5 maça çıkarken 1 asist yapabildi.


Gökhan Töre, Beşiktaş'a desteğini West Ham United formasıyla da sürdürmeye devam ediyor. Milli futbolcu yaptığı paylaşımlarla siyah beyazlılara olan sevgisini sıcak tutuyor.








#Gökhan Töre
#Beşiktaş
#West Ham United
#James Benson
8 yıl önce