|

Grafite müjdesi A.Gücü maçında

G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, Brezilyalı golcünün menajeri ile Almanya'da pazarlık masasına oturdu. Grafite ile para konusundaki pürüzler ortadan kalkarken, Le Mans ile pazarlıkların bitme aşamasına geldiği belirtildi.

Savaş Çorlu
00:00 - 24/08/2007 Cuma
Güncelleme: 01:27 - 24/08/2007 Cuma
Yeni Şafak
Grafite müjdesi A.Gücü maçında
Grafite müjdesi A.Gücü maçında

G.Saray'ın bir süredir transferi için girişimlerde bulunduğu Fransa'nın Le Mans kulübünde forma giyen Grafite'nin transferini büyük ölçüde bitirdiği öğrenildi. Golcü oyuncunun menajeri ile Almanya'da masaya oturan G.Saray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin ve yönetici Haldun Üstünel'in Grafite ile prensipte anlaşmaya vardığı bildirilirken, kulübü Le Mans ile de pazarlıkların son aşamaya geldiği belirtildi. Üstünel ve Sezgin'in yıllık 1 milyon 150 bin euro isteyen başarılı oyuncuyu 1 milyon 115 bin euro karşılığında ikna ettiği öğrenildi.


BONSERVİSİ 4 MİLYON EURO

Yöneticilerin Grafite'nin transferini hafta sonuna kadar bitirmeyi planladıkları bildirilirken, pazar günü oynanacak Ankaragücü maçı öncesi Brezilyalı golcünün transferinin bittiğini resmen açıklaması bekleniyor. Le Mans, başarılı oyuncu için 4 milyon euro bonservis ücreti isterken G.Saray bu rakamı düşürmeye çalışıyor. Fransız kulübünde forma giyen golcü oyuncunun önümüzdeki hafta içinde de İstanbul'a getirilmesi hedefleniyor. Üstünel ile birlikte transfer çalışmalarını yürüten Sezgin'in pazar günü İstanbul'a dönmeleri bekleniyor.

17 yıl önce