|

G.Saray ve Beşiktaş aynı yıldızın peşinde

Geçtiğimiz sezon Real Madrid'de kiralık olarak forma giyen bonservisi Manchester United'da bulunan Chicharito için Beşiktaş ve Galatasaray'ın devre devrede olduğu öğrenildi.

Yeni Şafak
16:33 - 14/07/2015 Salı
Güncelleme: 13:46 - 14/07/2015 Salı
Diğer

Bonservisi Manchester United'da bulunan Meksikalı oyuncu için Avrupa'nın birçok takımı devredeyken Türkiye'de opsiyonlar arasında yer alıyor.



Fanatik'te yer alan haberde, oyuncunun Avrupa ülkeleri ile temsil haklarını elinde bulunduran İtalyan menajer Marijo Knez, Chicharito'nun transferi ile ilgili açıklamalarda bulundu.



Yıldız futbolcuya Beşiktaş'ın talip olduğunu dile getiren Knez, ''Şu anda sizinle çok fazla bilgi paylaşamam. Ama Beşiktaş Chicharito ile ilgileniyor. Bakalım zaman ne getirecek. Her şey yapılacak müzakereye bağlı. Ama çok yüksek fiyatlarını konuşulacağını düşünmüyorum" dedi.



'Chicharito Türk futboluna sıcak bakıyor'

Beşiktaş'ın kendisiyle bu transfer için bağlantıya geçtiğini belirten FIFA menajeri Marijo Knez, "Kendileriyle konuştuk. Çok kaliteli oyuncular almak istiyorlar. Ana bölgelere. Ofansif açıdan düşündükleri oyuncu çok yönlü olsun istiyorlar. Bu oyuncunun istenildiğinde forvet olarak oynaması onlar için belirleyici. Javier Hernandez, tam da aranan bu profile uygun bir oyuncu.



Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'ne katılmak istiyorlar. Bu nedenle güçlü oyunculara ihtiyaç duyuyorlar. Yaklaşımları bize son derece pozitif geldi. İyi organize olmuş bir kulüp. Pozitif düşünüyoruz. Önümüzdeki günlerde daha ayrıntılı bir konuşma yapacağız. Chicharito Beşiktaş'ın kendisiyle ilgilendiğini ve son gelişmeyi biliyor. Türk futbolu hakkında çok şey biliyor. Zaten böyle bir teklife açık. Eğer Beşiktaş'ın projesi ona tatmin edici gözükürse, neden olmasın. Javier sıcak bakıyor. Ama bu söylediğim sadece Beşiktaş için değil. Genel itibariyle Türk futbolu için geçerli. Kiralık transfer dahil tüm senaryolar geçerli olabilir" diye konuştu.



'Galatasaray da aradı'


Knez, Galatasaray'la Chicharito için önceden görüştüklerini ancak son bir kaç günlük süreçte tekrar konuşmadıklarını ifade etti: ''Galatasaray'ın ilgisi devam ediyor. Galatasaray'ın büyük ve organize olmuş bir kulüp olduğunu biliyoruz. Türkiye'de bütün seçenekler açık derken Galatasaray'ı da kastetmiştik.'' dedi.


#galatasaray
#beşiktaş
#transfer
#Chicharito
#Marijo Knez
9 yıl önce