|

G.Saray'dan Eren'e kanca

Golcü arayışlarını sürdüren sarı-kırmızılı takım, Kasımpaşa'nın Türk asıllı İsviçreli forveti Eren Derdiyok'un peşine düştü. Sarı-kırmızılılar, 3.5 milyon Euro teklif ederken, Kasımpaşa'nın ise bu oyuncuya karşılık Umut Bulut, Ryan Donk ve Salih Dursun ile birlikte bir miktar para istediği öğrenildi.

Yeni Şafak
04:00 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 06:41 - 24/07/2016 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray yönetimi, takıma bir forvet kazandırmak için çalışmalarına hız verdi. Uzun süredir almak için uğraş verdiği Akhisar Belediye'den Rodallega transferinde başarılı olamayan sarı-kırmızılı yönetim, rotayı Eren Derdiyok'a çevirdi. Galatasaray'ın, 28 yaşındaki Türk asıllı İsviçreli futbolcu için 3.5 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi. Kasımpaşa yönetimi ise bu oyuncuya karşılık, Umut Bulut, Ryan Donk ve Salih Dursun ile birlikte bir miktar para istedi. 2013-2014 sezonu başında Bayer Leverkusen'den 2.5 milyon Euro'ya transfer edilen golcü futbolcu, yaşadığı ağır sakatlık sonrası o sezon fazla forma şansı bulamamıştı. Geçtiğmiz sezon büyük çıkış yapan Eren, 32 karşılaşmada 14 gol, 5 asistlik performans ile dikkatleri üzerine toplamıştı.



DONK DA GİTMEK İSTİYOR


Takasta istenen oyuncular arasında adı geçen Hollandalı Ryan Donk'un eski takımına dönmeye sıcak baktığı öğrenildi. Geçen sezonun devre arasında transfer olduğu Galatasaray'da beklentilerin çok altında bir performans sergileyen Hollandalı oyuncunun eski hocası Rıza Çalımbay'ı arayarak 'Beni alın' dediği öğrenildi. Rıza Çalımbay'ın da Donk'un dönüşüne sıcak baktığı, “Onun ayrılmasıyla takımda düşüş başladı. Donk gelirse bize büyük katkısı olur" şeklinde yönetime görüş bildirdiği ifade edildi. Takasta düşünülen Umut ve Salih'in de direkt oynayabileceği bir takıma gitmeye sıcak baktıkları da ileri sürüldü.


#Eren Derdiyok
#Umut Bulut
#Ryan Donk
#Galatasaray
8 yıl önce