|

Guardiola'nın sırrı ortaya çıktı

Gelecek sezon Manchester City'yi çalıştıracak olan Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola'nın pazartesi günü İngiliz ekibinin sportif direktörü Txiki Begiristain ile Amsterdam'da neden buluştuğu sorusu cevabını buldu.

Yeni Şafak
11:20 - 9/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 09:23 - 9/03/2016 Çarşamba
DHA

Alman Bild gazetesi, Guardiola ile Begiristain'in Amsterdam'daki ünlü Conservatorium Hotel'de Borussia Dortmund'un yıldızı İlkay Gündoğan'ın amcası İlhan Gündoğan ile bir araya geldiğini yazdı.



Oteldeki bir toplantı odasında buluşan Manchester City yetkilileri ve İlhan Gündoğan'ın, İlkay'ın transferini görüştüğü belirtildi.




30 milyon Euro'ya serbest

45 dakika içeride kalan İlhan Gündoğan'ın ayrılmasından sonra Guardiola ve beraberindekiler bir durum değerlendirmesi yaptı.



Almanya Milli Takımı'nda da forma giyen 26 yaşındaki İlkay'ın Dortmund ile sözleşmesi 2017 yılında bitiyor. Dortmund anlaşmayı uzatmak isterken İlkay şimdilik buna yanaşmıyor. Dortmund'un, gelecek sezon sonunda serbest kalacak futbolcuyu bu sezon sonunda 30 milyon Euro'ya bırakması bekleniyor. İlkay'ın kararını önümüzdeki hafta içinde açıklayacağı belirtildi.



#guardiola
#bvb
#ilkay
8 yıl önce