|

Güle güle gidin efsane olup gelin

Ülker Sports Arena’da düzenlenen organizasyonda oyuncular ve Başantrenör Obradovic, umut dolu ifadelerle Madrid yolculuğuna çıkarken, toplanan coşkulu taraftar ve bir de itfaiye aracı takım otobüsünün ardından sular dökerek yolcu etti.

Yeni Şafak
04:00 - 13/05/2015 Çarşamba
Güncelleme: 00:00 - 13/05/2015 Çarşamba
Yeni Şafak

THY Avrupa Ligi'nde ilk kez adını Final Four'a yazdıran Fenerbahçe Ülker Basketbol Takımı, İspanya'da düzenlenen finaller için Madrid'e coşkuyla uğurlandı. Ülker Sports Arena'da düzenlenen törene teknik ekip, oyuncular ve yönetim kurulu katıldı. Organizasyonun ardından takım otobüsüne binerek havalimanına yola koyulan kafileye bir de sürpriz vardı. Taraftarlar oyuncuları kovalarca su dökerek tezahüratlar eşliğinde uğurlarken, salonun önünde bekleyen bir itfaiye aracı da takım otobüsünün ardından su sıktı. Organizasyonda Başantrenör Zeljko Obradovic, oyuncular Oğuz Savaş, Emir Preldzic açıklamalarda bulundu.



OBRADOVİC: DAHA YAPACAK ÇOK İŞİMİZ VAR


Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ederek sözlerine başlayan Fenerbahçe Ülker Başantrenörü Obradovic “Başkanımız Aziz Yıldırım'dan başlamak üzere sponsorumuza, taraftarlara ve bugüne kadar bizi takip eden basın mensuplarına teşekkür ediyorum. Zaman zaman bizi eleştirmiş olabilirsiniz ama bu bizim için olumlu oldu ve buralara gelmemizi sağladı. Çok teşekkür ediyoruz. Daha yapacak çok işimiz var. İnşallah Madrid'de de başarılı olacağız” ifadelerini kullandı.



PRELDZİC: TARAFTARI GURURLANDIRACAĞIZ


F.Bahçe Ülker'in başarılı oyuncusu Oğuz Savaş, “Bu hikaye daha henüz bitmedi. Madrid'de elimizden gelenin en iyisini yapıp bu başarının daha da iyisini elde etmeye çalışacağız” yorumunu yaparken, takım kaptanı Emir Preldzic, “Tarihi bir sezon yaşadık. İnşallah Madrid'de de aynı başarıyı devam ettireceğiz ve sizleri burada gururlandıracağız” şeklinde konuştu.


F.Bahçe Asbaşkanı Turhan Şahin de elde ettiği başarılarla takımın efsane olduğunu vurgulayarak oyuncuları “İnşallah kupayı alarak milletimizin gururu olursunuz. Başarılar diliyorum, efsane olun gelin” sözüyle uğurladı. Basketbolcular ve teknik heyet daha sonra Ülker Sports Arena önünde sergilenecek dev basketbol topunu imzaladı.


#Fenerbahçe Ülker
#Obradovic
#Final Four
9 yıl önce