|

Güneş'ten Caner motivasyonu

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Lig'de takım olarak iyi bir performans sergilediklerini belirterek, "Caner'in sakatlığı bizi üzdü. Ankara'da onun için de oynamanızı istiyorum. Alacağımız galibiyet hem bize hem de onun için büyük moral olacak" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 28/10/2016 Cuma
Güncelleme: 01:47 - 28/10/2016 Cuma
Yeni Şafak

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Gençlerbirliği maçı öncesi gerçekleştirilen son antrenmanda futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptı. Oyuncularını aşil tendonundan sakatlanarak sezonu kapatan Caner Erkin ile motive etmek isteyen Güneş, “Caner'in sakatlığı hepimizi üzdü. Gençlerbirliği karşısında üzerinize düşeni yapacağınızdan eminim ama sahada Caner için de savaşmanızı istiyorum. Bugüne kadar oynadığımız maçlarda ufak tefek aksaklıklar yaşasak da genel anlamda gösterdiğiniz performanstan memnunum. Şu anda namağlup yolumuza devam ediyoruz. Gençlerbirliği'ni geçip serimize devam etmeliyiz” dedi.



NAPOLİ ÖZGÜVEN GETİRDİ


Şampiyonlar Ligi'nde Napoli'ye karşı alınan galibiyetin özgüvenlerini arttırdığını da belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Bu tür üst düzey karşılaşmalar hem oyunumuzu hem de güvenimizi daha da pekiştiriyor. Oyundan asla kopmamanın ne kadar önemli olduğunu gördük. Napoli maçını asla unutmayın, istenildiğinde her yerde ve her maçın kazanabileceğini kanıtladığınız bir maçtı. Tüm maçlara bu motivasyonla çıkarsanız emenim ki sezon sonunda şampiyonluğa ulaşırız” diye konuştu.



Savunma güven veriyor


Beşiktaş, bu sezon başarılı savunma performansıyla da dikkati çekiyor. Defansta son 7 sezonun en başarılı performansını gösteren siyah-beyazlılar, 8 maçta 6 gol yedi. Sezonun ilk 3 maçında 4 gol yiyen Beşiktaş, sonraki 5 karşılaşmada ise 2 golü kalesinde gördü. Beşiktaş, son 3 maçta ise gol yemedi.



Beşiktaş liderlik peşinde


Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında bugün Gençlerbirliği'ne konuk olacak. Ligde son 3 maçını kazanan ve averajla ikinci sırada bulunan siyah-beyazlı takım, Başkent deplasmanında hem galibiyet serisini sürdürmek, hem de zirveyi ele geçirmek istiyor. Bu sezon yaptığı 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlikle 20 puan toplayan Beşiktaş, 18 gol atıp, 6 gol yedi. Siyah-beyazlı takımda son iki maçta gol sevinci yaşayan Aboubakar bugünkü maçta takımın en büyük kozu olacak. Beşiktaş'ın kadrosunda Atiba, Oğuzhan, Gökhan İnler, Ömer Şişmanoğlu yer almazken, ameliyat olan Caner de forma giyemeyecek.




#Beşiktaş
#Şenol Güneş
#Caner Erkin
8 yıl önce