|

Güray Vural üçüncü kez futbola geri döndü

Kayserispor'un yeni transferi Güray Vural, Fenerbahçe ile oynanan karşılaşmada attığı iki gol ve yaptığı bir asistle maçın yıldızı oldu. Futbol hayatı boyunca ayak ve kol kırığı sakatlıklarını yaşayan 28 yaşındaki futbolcu, Trabzonspor'da gözden çıkartılmış ve yedek kulübesine hapsolmuştu.

Yeni Şafak
21:05 - 29/01/2017 Pazar
Güncelleme: 15:35 - 30/01/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Fenerbahçe karşısında 2 gol atan 1 de asist yapan Güray Vural, futbol kariyerinin en parlak maçlarından birini oynadı.
Fenerbahçe karşısında 2 gol atan 1 de asist yapan Güray Vural, futbol kariyerinin en parlak maçlarından birini oynadı.

Kayserispor'u Fenerbahçe ile oynanan maçta galibiyete taşıyan Güray Vural sosyal medyanın gündemine girdi. Kariyeri ile ilgili olarak "Düşüşe geçti" yorumları yapılan 28 yaşındaki futbolcu, sarı lacivertliler karşısında iki gol attı ve bir de asist yapma başarısı gösterdi.



Futbol kariyeri boyunca ayak ve kol kırığı sakatlıkları yaşayan futbolcu, Trabzonspor'da yedek kulübesine hapsolmuştu. Bordo mavililerin gözden çıkardığı futbolcuyu devre arasında Sergen Yalçın özel isteğiyle Kayserispor'a transfer ettirdi.



2 milyon TL bedelle sarı kırmızılılara imza atan futbolcu böylelikle kariyerinin de dönüm imzalarından birine imza attı. Bugün oynanan Kayserispor-Fenerbahçe maçında iki gol, bir asistlik performans sergileyen futbolcu ayak kırığı, kol kırığı sakatlıkları ve formunun düşüşe geçtiği yorumlarından sonra 3. kez futbola geri dönmüş oldu.



Denizlispor'da oynadığı dönemde ayağı kırılan Güray Vural yaşadığı sakatlıkla ilgili şöyle konuşmuştu;

  • "Ayak kırıklarında 4, bilemediniz 5 ay içinde futbola dönülüyor. Ancak ben bazı talihsizlikler yaşadım. Ameliyatımı Denizli'de olmuştum. Sağ olsun beni ameliyat eden doktor iyi bir cerrahtı ama spor hekimi değildi. Ameliyatın ardından ayak parmaklarımda tendon kısalığı oluştu. Vidalar alındıktan sonra bu defa sinir sıkışmaları başladı. 11 ay sonra İstanbul'da ikinci bir ameliyata girmek zorunda kaldım. Bu ameliyatta tendonlarım uzatıldı. Bu ameliyat da beni kurtardı ve futbola dönmemi sağladı"







#Güray Vural
#Kayserispor
7 yıl önce