|

Güreşçi kızların umudu FAK-FUK-FON!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin bayan güreş şubesini kapatmasıyla adeta ortada kalan şampiyon güreşçi kızlar, Edirne'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için Bayraklı Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Fonu'na başvuracakları öğrenildi.

Yeni Şafak
13:33 - 12/01/2016 Salı
Güncelleme: 13:46 - 12/01/2016 Salı
Diğer

Kaymakamlıklar'da kurulu ve bilinen adıyla FAK-FUK-FON olan sosyal yardımlaşma masasına İzmirli şampiyon güreşçi kızların başvuracağı belirtildi.



'gundemotuzbes.com' sitesinin haberine göre İBBB'nin bayan güreş şubesini kapatmasıyla ortada kalan güreşçi kızlar, 15-16-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Edirne'de yapılacak olan Türkiye Şampiyonasına katılmak için son çare olarak Bayraklı Kaymakamlığı FAK-FUK-FON'una başvuracak.



19 Yıldır İzmir'e Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları kazandıran güreşçi kızların sponsor arayışları da sürdürdükleri kaydedildi.



Güreşçi kızlara sürekli destek veren İBBB Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun eşi Türkegül Kocaoğlu'nun bayan güreş şubesinin kapatılmasından haberinin olmadığı ileri sürüldü. Güreşçi kızların Türkegül Kocaoğlu'ndan da destek bekledikleri belirtildi.



Kapatılan takımın belediyeye maliyetinin yıllık 60 bin TL olduğu öğrenildi.





#İzmir Büyükşehir Belediyesi
#Bayan Güreş Takımı
#FAK-FUK-FON
#Bayraklı
#Güreş
8 yıl önce