|

'Hakan Şükür, Sakarya'ya sakın gelme, halk seni linç eder'

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, dün gerçekleştirilmeye çalışılan ihanet girişiminin ardından Sakarya'da sokağa çıktı ve darbeye karşı tepkisini koydu. Sofuoğlu bugün de sosyal medyadan yaptığı açıklamada FETÖ'ye yakınlığıyla bilinen Hakan Şükür'e tepki gösterdi. Sofuoğlu, Şükür'e Sakın Sakarya'ya gelme halk seni linç eder' ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak
14:34 - 16/07/2016 Cumartesi
Güncelleme: 14:57 - 16/07/2016 Cumartesi
DHA
Kenan Sofuoğlu, ihanet girişimi sonrası sosyal medyadan FETÖ'cü Hakan Şükür'ü hedef aldı.
Kenan Sofuoğlu, ihanet girişimi sonrası sosyal medyadan FETÖ'cü Hakan Şükür'ü hedef aldı.

Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, FETÖ'cü subaylar tarafından gerçekleştirilen ihanet girişiminin ardından Sakarya'da halkla birlikte sokağa çıktı. Darbeye karşı protestolarda bulunan Sofuoğlu, facebook hesabından bir açıklama yayınladı. FETÖ'ye yakınlığıyla tanınan Hakan Şükür'ü hedef alan Sofuoğlu, 'Hakan Şükür sakın Sakarya'ya gelme.. Bu halk seni linç eder' diye yazdı.





İşte Kenan Sofuoğlu'nun facebook paylaşımı;

Yazıklar olsun olay başladığında ATM'lere koşanlara, yazıklar olsun marketlere koşanlara, yazıklar olsun benzinliklere gidip depolarını doldurmaya calışanlara. Biz abdestimizi alıp adam gibi ölmeye koştuk. Sakarya valiliği önünde elinde silah olan askerlerle karşı karşıya geldik. Rabbim halkımızdan, polisimizden ve 'Reis'imizden razı olsun dimdik ayakta durdukları için. Hakan Şükür sakın Sakarya ya gelme bu halk seni linç eder. Ne mutlu bu vatan için şehit olanlara.






#Kenan Sofuoğlu
#Hakan Şükür
8 yıl önce