|

Hakan Ünsal, Lig TV ile anlaşmak üzere

Geçtiğimiz sezon TRT Spor'da Ersin Düzen'in hazırlayıp sunduğu Stadyum programında yorumculuk yapan Hakan Ünsal'ın, yeni sezonda Lig TV'de olacağı iddia edildi.

Yeni Şafak
21:28 - 23/08/2016 Salı
Güncelleme: 18:47 - 23/08/2016 Salı
Diğer
Hakan Ünsal'ın  TRT'den  ayrıldıktan sonra Lig TV ile görüştüğü belirtildi.
Hakan Ünsal'ın TRT'den ayrıldıktan sonra Lig TV ile görüştüğü belirtildi.

15 Temmuz darbe girişiminin ardından yeni bir yapılanmaya giden TRT Spor, yeni yayın döneminde Hakan Ünsal'ın sözleşmesini yenilememe kararı almıştı. Bu kararın, Ünsal'ın futbolculuğu döneminde Fetullah Gülen ile bir araya geldiği görüntüler nedeniyle alındığı iddia edilmişti. Ünsal ise CNN Türk'de katıldığı bir canlı yayında FETÖ ile ilişkisinin çok uzun zaman önce kestiğini söylemişti.



Ünsal'ın yeni sezon öncesi Lig TV yöneticileri ile görüştüğü ve tarafların anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi. Express Gazete'nin haberine göre Ünsal'ın, Trabzonspor'un başına geçtiği için kanaldan ayrılan Ersun Yanal'ın yerine geçeceği belirtildi. Ünlü yorumcunun yeni sezonda Lig TV'de yayınlanan ve Şansal Büyüka'nın sunduğu Maraton programında Tümer Metin ile birlikte Süper Lig maçlarını yorumlayacağı ifade edildi.



Stadyum programının sunucusu Ersin Düzen, program tanıtımının twettini atarken yeni sezonda programda yer alacak isimleri de açıklamıştı;











-










#Stadyum
#TRT
#Hakan Ünsal
#Lig TV
8 yıl önce