|

Hakem maç sonu gözaltına alındı

FETÖ soruşturmasında hakkında gözaltı kararı bulunan hakem S.G.'nin Asarlık Gençlerbirliği ile Dikili Belediyespor maçında gözaltına alındığı belirtildi.

Yeni Şafak
11:35 - 10/12/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:22 - 10/12/2016 Cumartesi
Diğer
İzmir'de Amtör Lig maçını yöneten hakem, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.
İzmir'de Amtör Lig maçını yöneten hakem, FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındı.

Fethullahçı Terör Örgütü'ne yönelik İzmir'de gerçekleştirilen operasyonlarda ilginç bir olay yaşandı. Hakkında gözaltı kararı bulunan ve aranan hakem S.G.'nin maç yönettiği belirlenince karşılaşma sonu gözaltına alındı.



Sabah'ta yer alan habere göre gözaltı şöyle gerçekleşti;



Adresinde bulunamadı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen bir soruşturmada şüpheli olan S.G. hakkında gözaltı kararı verildi fakat adresinde bulunamadı.



Hakemlik yapacağı tespit edildi

İzmir Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin peşine düştüğü Gacaroğlu'nun hakem olduğu ve geçtiğimiz hafta sonu Menemen sahasında oynanacak Asarlık Gençlerbirliği ile Dikili Belediyespor arasındaki maçta hakemlik yapacağı tespit edildi.



Vatandaşlar alkışladı


Saha çevresinde önlem alan mali polis, maç biter bitmez S.G'yi gözaltına aldı. Bu sırada vatandaşların polisi alkışlaması dikkat çekti. Şüpheli hakemin Bylock kullanıcısı olduğu, 17-25 Aralık kumpası ardından Bank Asya'ya para yatırdığı hatta parayı yatırırken "Bank Asya bizimdir bizim kalacak" diye not yazdırdığı aktarıldı. Şüphelinin İzmir Emniyet Müdürlüğü'ndeki sorgusu sürüyor.



#Hisarlık
#Dikili Belediyespor
#FETÖ
7 yıl önce