|

Hakim Ziyech isyan etti: Beni Fenerbahçe'ye satın

Fenerbahçe'nin transfer gündemindeki Hakim Ziyech'in kulübüne isyan ettiği iddia edildi. Twente kulübünün ayrılmasına razı olmadığı Ziyech'in kulübüne Fenerbahçe'ye gitmek için izin istediği iddia edildi.

Yeni Şafak
09:56 - 24/07/2016 Pazar
Güncelleme: 12:06 - 24/07/2016 Pazar
Diğer
Fenerbahçe, Twente'nin 23 yaşındaki yıldızı Ziyech için sıkı bir pazarlığa girdi.
Fenerbahçe, Twente'nin 23 yaşındaki yıldızı Ziyech için sıkı bir pazarlığa girdi.

Fenerbahçe'nin 10 numara için 1 numaralı adayı Hakim Ziyech ile kulübü Twente arasındaki kriz, her geçen gün derinleşirken, san lacivertli yönetim, Faslı futbolcuyu planladığından da ucuza transfer etmek üzere. Ziyech şu ana kadar Fenerbahçe dışında herhangi bir kulüpten ciddi bir transfer teklifi almadı.



Voetbal International'm iddiasına göre Twente yönetimi, 2018'e kadar sözleşmesi bulunan 23 yaşındaki oyuncu için 10 milyon Euro bonservis bedeli belirledi. Hollanda basını, Twente'nin 8 milyon Euro'ya kadar inebileceğini öne sürdü.







Sarı lacivertli ekip ise 2.5 milyon Euro'ya transferi bitirmeyi hedefliyor. Sporcope'ta yer alan habere göre, Ziyech'te yaşanan belirsizlik kulüp içinde büyük bir huzursuzluğa yol açtı. Teknik Direktör Rene Hake, “Belirsizlik Hakim'i negatif yönde etkiliyor" dedi. Menajer Ted van Leeuvven ise “Hakim'in durumu yüzünden anlaştığımız birçok oyuncu şu an bekleme odasında" diye dert yandı.



Ziyech bile isyan etti

Twente yönetiminin Ziyech'e “Ücretinde indirime git" resti ise Faslı oyuncu ile gerilimin artmasına yol açtı. Fedaya yanaşmayan Hakim, “Beni F.Bahçe'ye satın" diye direkt rest çekerken, Fenerbahçe 10 milyon Euro fiyat biçilen yıldız için pazarlığa 2.5'tan başladı.






#Fenerbahçe
#Hakim Ziyech
8 yıl önce