|

'Hayalleri gerçek yapmaya geldim'

Trabzonspor'u daha önce de bildiğini, geçen sezonki pozisyonunu da gördüğünü belirten Kamerunlu yıldız, “Buraya gelme amacım insanların hayallerini gerçekleştirmek için elimden geleni yapmak” dedi​.

Yeni Şafak
04:00 - 3/07/2015 Cuma
Güncelleme: 09:08 - 3/07/2015 Cuma
Yeni Şafak

Trabzonspor'un yeni transferi Stephane M'bia, dün düzenlenen törenle bordo-mavili kulüple 3 yıllık sözleşme imzaladı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde düzenlenen imza töreninde M'bia ile birlikte sportif direktör Süleyman Hurma da soruları yanıtladı. M'bia transferinde Avrupa'nın önemli kulüpleriyle yarıştıklarını kaydeden Hurma, “Böyle bir oyuncunun Trabzonspor'a önemli katkılar yapacağını düşünüyorum. Kendisi bir çok şampiyonluk kazanmış. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" dedi. M'bia ise herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında “Antrenmanlara başlayıp kendimin en iyisini Trabzonspor'a vermek istiyorum. Buraya gelme amacım buradaki insanların hayallerini gerçekleştirmek için elinmden geleni yapmaktır. Herkesin desteği ile amacımıza ulaşmak istiyoruz" ifadelerini kullandı.



'Geçen sezonun üzerine çıkacağız'


Kamerunlu orta saha, Trabzonspor'u neden tercih ettiği sorusuna "Burada elimden geleni yapacağım ve gerisini göreceğiz. Gelmeden önce Trabzonspor'u biliyordum. Büyük bir kulüptü. Geçen seneki pozisyonunu gördüm ve bu pozisyonun üzerine çıkabileceğimizi düşündüm ve tercihimi yaptım" değerlendirmesinde bulundu.


#Trabzonspor
#Stephane M'bia
#Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri
9 yıl önce