|

Hayatımın en güzel günü

“Fenerbahçe’nin bir futbolcusu olarak mutlu ve gururluyum” ifadesini kullanan Portekizli yıldız, “Şimdiden söz vermek istemiyorum ve benim işim sahada. Umarım hep birlikte mutlu oluruz” dedi.

Yeni Şafak
04:00 - 7/07/2015 Salı
Güncelleme: 06:27 - 7/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Fenerbahçe'nin Manchester United'ten 6 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Portekizli yıldız Luis Nani, dün Şükrü Saracoğlu Stadı'nda yapılan organizasyonla taraftarların önünde 3 yıllık resmi sözleşmeye imza attı. Nani'nin imza törenini 10 bine yakın taraftar takip etti. Portekizli oyuncu, kendisiyle ilgili kısa bir tanıtımın ardından sahaya davet edildi. Taraftarlar, tezahüratlarla Nani'ye sevgi gösterisinde bulunurken, 17 numaralı sarı-lacivertli formayla sahaya çıkan yıldız oyuncu da tribünleri selamladı. Nani'nin sahaya gelişi öncesi daha önce oynadığı takımlarda attığı gollerin görüntüleri skorboarddan verildi. Portekizli yıldız, “I love you" tezahüratlarına “Teşekkürler" diyerek cevap verdi ve daha sonra Türkçe “Merhaba" dedi. “Bu büyük futbolcunun tanıtımında buraya geldiğiniz için teşekkür ederim" diyerek taraftarlara seslenen sportif direktör Guilliano Terreano, “Umarım bundan birkaç ay sonra daha büyük bir kutlamayı burada yaparız" ifadelerini kulandı.





FENERBAHÇE DOĞRU TERCİH


Terreano'nun açıklamalarından sonra söz alan Nani, “Buraya gelip bana bu güzel karşılamayı yaptığınız için teşekkür ederim" diyerek tribünleri selamladı ve “Hayatımın en özel günlerinden birini yaşıyorum. F.Bahçe'nin bir futbolcusu olduğum için mutlu ve gururluyum. Hepinize teşekkür ediyorum" şeklinde duygularını dile getirdi. Fenerbahçe'ye gelerek doğru bir tercih yaptığını kaydeden 28 yaşındaki oyuncu, “Şimdiden buraya gelerek doğru karar verdiğime eminim. Buraya gelmek benim için iyi bir fırsat. Şimdiden söz vermek istemiyorum ama laflarla değil, sizleri sahada mutlu etmek istiyorum. Umarım hep birlikte mutlu olacağız" açıklamasını yaptı. Portekizli oyuncu, konuşmaların ardından resmi sözleşmeyi imzalarken, taraftarlara imzalı top hediye etti.



Saha içinde kurulan bir platformda Nani, taraftarların önüne çıktı ve Fenerbahçe ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Portekizli yıldızın imza törenini 10 bine yakın sarı-lacivertli taraftar takip etti. Törenden bir saat önce stada gelen taraftarlar, 28 yaşındaki yıldız oyuncuyu coşkulu bir şekilde karşıladı.




#Luis Nani
#Fenerbahçe
#Terreano
9 yıl önce