|

Herkes teklif var diyor ama...

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın önemli isimleri transfer ettiğini belirten Fernando Muslera, 'Daha önce van Persie, Nani ve Quaresma'ya karşı oynadım. Gomez'e karşı oynamamıştım. Onlara karşı oynamak güzel olacak' dedi. Uruguaylı kaleci kendisine gelen bir teklif olmadığını da sözlerine ekledi.

Yeni Şafak
04:00 - 31/07/2015 vendredi
Güncelleme: 08:23 - 31/07/2015 vendredi
Yeni Şafak

Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın yaptığı transferler sonrası kendi kadrolarına yönelik yapılan eleştirileri doğru bulmadığını söyledi. Geçen yılı şampiyon tamamlayan takımlarının önemli bir iskeleti olduğunu belirten Uruguaylı file bekçisi, "Kimse bizi küçümsemesin. Bu kadro iskeletiyle geçen sezon elde ettiğimiz başarılar bulunuyor. Şampiyonlar Ligi'nde de geçen sezonki gibi olacağını düşünmüyorum. Bu kulvarda geçen sezonki hatalarımızdan dersler aldık" diye konuştu.



'Ligde kalite giderek yükseliyor'

F.Bahçe'nin van Persie ve Nani, Beşiktaş'ın ise Quaresma gibi yıldız isimleri kadrosuna kattığının hatırlatması üzerine Muslera, "Rakiplerin yaptığı transferler, önemli isimler. Onlara karşı oynamak da güzel olacaktır. van Persie ve Nani'ye karşı onlar Manchester United forması giyerken oynamıştım. Ama Gomez ile karşılaşmadım. Aynı şekilde Quaresma'ya karşı oynadım. Türkiye ligi giderek daha kaliteli oluyor. Umarım sadece ligde değil, Avrupa'da önemli işler yapılır" dedi.



'Bana gelen teklif yok'

Basında kendisiyle ilgili haberlerin çıktığını hatırlatan sarı-kırmızılı oyuncu, "Şu ana kadar bana ulaşmış resmi bir teklif yok. Sadece basında çıkan haberler var. İsmi geçen takımların birçoğu da zaten kalecilerini buldular. Galatasaray'dan ayrılmak gibi bir düşüncem yoktu. Hiçbir yetkili ağızdan da satılmak istendiğim söylenmedi. Kafam çok rahat" dedi.



'Melo bizim için önemli bir isim'

Muslera, İnter'e transferi beklenen Melo'nun takım için önemli bir isim olduğunu belirterek, "Eğer giderse, bu kendisinin ve kulübün vereceği bir karar olacaktır. Önemli bir oyuncu kaybetmiş oluruz ama diğer yandan kendi bünyemizde de o pozisyonda oynayabilecek, orayı doldurabilecek futbolcular olduğuna inanıyorum" şeklinde konuştu.



Çayı çok seviyorum

Türk kültüründe hem çay hem de tavlanın çok önemli olduğunu belirten Muslera, "Sneijder bakıyorsunuz tavla oynuyor, çay içiyor. Aynı şekilde Podolski de çayı seviyor. Türkiye'de bir yere gidiyorsunuz hemen önünüze çay geliyor. Çayı seviyorum. İlk geldiğimde sanki 'Hoş geldiniz' der gibiydi. Benim de Uruguay'da Türk arkadaşım var o da bizim çayımızı çok içiyor. Kız arkadaşım çayı benden daha çok seviyor. Gittiğiniz ülkelerde bu tip şeylere adapte olmanız gerekiyor" diye konuştu.



G.Saray'dan ayrılan Dany, Bursa ile anlaştı

Galatasaray'da teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun gelecek sezon kadroda düşünmediği Dany Nounkeu'nun sözleşmesi feshedildi. Galatasaray Sportif AŞ'den yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcumuz Dany Achille Nounkeu Tchounkeu ile sözleşmemiz tek taraflı olarak feshedilmiştir" denildi. Kamerunlu golcü, bonservisini aldıktan sonra Bursaspor'un yolunu tuttu. 29 yaşındaki stoper, daha önce prensipte anlaşmaya vardığı yeşil-beyazlı kulüple 3 yıllık sözleşme imzalayacak.





#Muslera
#galatasaray
#Hamzaoğlu
il y a 9 ans