|

Holosko ameliyat oldu

Ayak fibula kemiği kırılan Beşiktaş'ın slovak oyuncusu Filip Holosko başarılı bir operasyon geçirdi.

00:00 - 2/10/2009 vendredi
Güncelleme: 17:13 - 2/10/2009 vendredi
Yeni Şafak
Holosko ameliyat oldu
Holosko ameliyat oldu

CSKA Moskova maçında sakatlanan Filip Holosko, bugün başarılı bir ameliyat geçirdi. Holosko, en kısa sürede sahalara dönmek istediğini söyledi.


Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı ve 2-1 yenildiği CSKA Moskova maçında sakatlanan Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko ameliyat oldu. CSKA Moskova karşılaşmasında sağ ayak fibula kemiğinde kırık oluşan Filip Holosko, bugün Maslak Acıbadem Hastanesi'nde operasyon geçirdi. Kulüp Doktoru Şenol Akman'ın da yer aldığı ameliyat 1 saat sürdü. Operasyon sırasında Holosko'nun kırılan fibula kemiğine, plak-vida takıldığı bildirildi.


Akman, ameliyatın başarılı geçtiğini belirtti ve Holosko'nun 2 gün sonra hastaneden taburcu edileceğini söyledi. Akman, "Tedavisi 2 aya yakın bir süre devam edecek. Bu 2 aylık süreçte fizik tedavileri yapılacak" dedi. Filip Holosko'yu hastanede eşi Adela ve kızı Sopie yalnız bırakmadı.


Beşiktaş'ın resmi internet sitesine ameliyatının ardından açıklamalarda bulunan Holosko, "Maçta ayağıma darbeyi aldığımda anladım kırıldığını. Ayağımda sertlik olduğunu hissettim. Sonra şişme başladı. Sadece ödem ve şişlik diye düşündük. Fibula kemiğinin kırık olduğunu MR sonucu anladık. Şampiyonlar Ligi'nde oynamak en büyük isteğimdi. En kısa sürede iyileşip takımıma dönmek istiyorum" diye konuştu.


il y a 15 ans