|

Holosko: Stoch'u Beşiktaş'ta görmek isterim

Beşiktaş'ın Slovak oyuncusu Filip Holosko, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Holosko, Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile problem yaşayan vatandaşı Stoch'u yanında görmek istediğini söyledi.

İha
00:00 - 12/12/2012 Çarşamba
Güncelleme: 14:02 - 12/12/2012 Çarşamba
Yeni Şafak
Holosko: Stoch'u Beşiktaş'ta görmek isterim
Holosko: Stoch'u Beşiktaş'ta görmek isterim

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Medical Park Antalyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam eden Beşiktaş'ta tecrübeli futbolcu Filip Holosko, basın mensuplarının sorularını cevapladı. Ağır sakatlıklardan sonra forma şansı bulamadığını hatırlatan Holosko, 'O yüzden de gerçek performansımı gösteremedim. Fakat Samet hocaya çok teşekkür ederim, bana güvendi ve şans verdi. Beşiktaş forması altında mücadele ediyorum. Beklentilerin ne olduğunu da biliyorum. Bu yüzden ben de elimden geleni yapmaya çalıştım. Şuan da takımıma yararlı olduğumu düşünüyorum" dedi.

Sezon başında Beşiktaş'ın uyguladığı feda projesine katkıda bulunarak aldığı ücrette indirime gitmesini esprili bir dille değerlendirenHolosko, 'Ücretimin yükseltilmesini beklediğim için şimdi daha iyi oynamaya başladım' diye konuştu. Sezon başında kendisinin 'feda' dediğini ve yaptığını söyleyen Holosko, 'Bundan da pişman değilim. Burada 5-6 yılım geçti. Bu kulübün bir parçası gibi hissediyorum kendimi. Burada olmaktan da son derece mutluyum' şeklinde konuştu.

'Futbolu bu forma altında bırakmak isterim'

Bir basın mensubunun, 'Futbol kariyerini Beşiktaş'ta sonlandırmak ister misin?' sorusuna ise Holosko, 'Neden olmasın. Gerçi daha 3 yıllık kontratım var, ondan sonrasına bakarım. Tabii ki futbol hayatıma çok sevdiğim Beşiktaş forması altında burada son vermek isterim. Bu çok arzu ettiğim bir şey' cevabını verdi.

'Stoch gerek takımıyla, gerek teknik adamla şu an sorun yaşıyor'

Filip Holosko, vatandaşı olan ve ve Fenerbahçe'nin, İstanbul BBSK ile oynadığı son maçı evinde beraber izlediği Stoch'la ilgili soruları ise, 'Stoch iyi bir oyuncu. Geçen yılki Fenerbahçe'ye katkısı ortada. Sanırım 12 gol attı ve bu gollerinden biri dünyada en iyi 3 gol arasına girdi. Stoch şuan Fenerbahçe'de oynuyor. Gerek takımda gerekse de teknik adamıyla şuan sorunlar yaşıyor, bunu da çözer. Stoch hangi kulüpte nerede oynarsam oynayayım yanımda görmek istediğim iyi bir oyuncu. Hem de benim çok iyi bir arkadaşım. Stoch oynadığı kulübe çok büyük katkılar veren bir oyuncu. Bunu Fenerbahçe'de de geçen yıl gösterdi. Sorunlarını kısa sürede çözeceğine inanıyorum' şeklinde cevapladı.

2008-2009 senesinde çifte kupa kazanan kadronun parçası olduğunu hatırlatan Holosko, 'Bu sene de o sene olduğu gibi iyi kadro ve iyi arkadaşlık var. Fakat hem kupada önemli maçlar var, hem de lig çok uzun bir maraton. Biz maçtan maça bakıyoruz. Fakat Beşiktaş gibi büyük kulüplerin her zaman hedefleri de büyük olur. Bizim de bu yıl hedeflerimiz büyük ve yine iki kupayı da almak istiyoruz' dedi.


11 yıl önce