|

İçimizdeki İzlandalılar!

Ay-Yıldızlılar'ın İzlanda ile oynayacağı kader maçı öncesi İzlanda'nın kamp yaptığı otelin önünde iki Türk'ün İzlanda forması giymesi dikkat çekti

Yeni Şafak
17:04 - 13/10/2015 Salı
Güncelleme: 17:54 - 13/10/2015 Salı
Diğer

Türkiye bu akşam saat 21.45'te İzlanda ile 'ya tamam ya devam' maçına çıkacak. Bu kritik maç öncesi özellikle Hollandalı futbolseverlerin İzlanda'ya desteği medyada geniş yankı bulurken asıl sürpriz iki Türk'ten geldi.



'Biz iki takımı da destekliyoruz'

Ajansspor'da yer alan habere göre, İzlanda'nın kamp yaptığı otelin önüne gelen Cem ve Volkan isimli iki Türk üzerilerindeki İzlanda formasıyla dikkat çekti.


İstanbul'da gemi yapan Granda adlı şirkette çalıştıklarını belirten ikili, bu maça şirketin davetlisi olarak geldiklerini ve barışı desteklediklerini söyleyerek şunları dile getirdi: “Biz renklerimize ihanet etmiyoruz. Bu, iki dost arasında oynanacak bir maç olacak. Eminim ki İzlandalılar da Türkiye'nin gruptan çıkmasını istiyordur. Biz iki takımı da destekliyoruz, biz barışı destekliyoruz. Onlar bizim İzlanda'dan iyi arkadaşlarımız."



'Bizi İzlandalı arkadaşlarımız davet etti'

İki takım için de beraberliğin iyi sonuç belirten Cem ve Volkan, “Ama daha da önemlisi umarım dostça bir maç olur ve iyi futbol izleriz. Türkiye ve İzlanda, iki ülke de bizim için çok önemli çünkü yıllardır İzlanda'yla iş yapıyoruz. Bizi buraya İzlandalı arkadaşlarımızı davet etti. Konya'ya gelip Türkiye'yi tanıma fırsatları olduğu için de sevinçliyiz. Nasıl bir maç olacak göreceğiz. Ama eminim çok iyi olacak" diye konuştular.




#izlanda
#türkiye
#euro 2016
#içimizdeki izlandalılar
9 yıl önce