|

Inter'de istenmeyen adam Melo

Sezon başında Galatasaray'dan, Inter'e transfer olan ve İtalya'da özellikle hırçın tavırlarıyla birlikte gördüğü kırmızı kartlarla gündemden düşmeyen Felipe Melo istenmeyen adam haline geldi. ​​

Yeni Şafak
15:52 - 29/05/2016 Pazar
Güncelleme: 13:06 - 29/05/2016 Pazar
Diğer
Melo'nun Inter'den ayrılması bekleniyor.
Melo'nun Inter'den ayrılması bekleniyor.

Sezon başında Roberto Mancini'nin çalıştırdığı Inter'e transfer olan Felipe Melo agresifliği sonrası Mancini dışında taraftarın da gözünden düştü.



Futbol Arena'nın İtalya kaynaklarından aktardığına göre, performansıyla da tam olarak bekleneni veremeyen Felipe Melo'yu Inter taraftarı da istemiyor.

Inter'de performansı ve hırçın davranışlarından ötürü gördüğü kartlarla takımını birçok kez yalnız bırakan Felipe Melo'nun aklında hala Galatasaray var. Geçtiğimiz günlerde yakın arkadaşı Ümit Akbulut da bunu doğrularken, Melo'nun da ayrılmasına rağmen sosyal medya hesabından sürekli Galatasaray paylaşımları yapması akıllara yeniden sarı kırmızılı takıma dönecek mi sorusunu getirdi.



Ancak başkan Dursun Özbek geçtiğimiz günlerde Lig TV'de yaptığı açıklamada "Melo futbol anlamında iyice yaşlandı. Geri dönmesi konusunda bizim bir talebimiz olmadı" şeklinde konuşmuştu.



Inter'le 1 yıl daha sözleşmesi olan Felipe Melo'nun gözden düşmesinden dolayı ya Brezilya'ya, ya da Çin'e transfer olması gündemde.





Bayern Münih, Mesut Özil'i istiyor Gökhan Gönül'e teklif yapan kulüpler belli oldu




#Felipe Melo
#Inter
#Serie A
#Galatasaray
8 yıl önce