|

İşbecer: Sneijder yanlış yaptı

Galatasaray Genel Sekreteri Fatih İşbecer, Sneijder'in Hamzaoğlu'nu hedef alan sözleri ile ilgili 'Ayrılan hocası hakkında negatif konuşması hoş değil. Ama belli ki morali bozulmuş, bir reaksiyon gösterdi' dedi.

Yeni Şafak
10:00 - 29/11/2015 Pazar
Güncelleme: 10:06 - 29/11/2015 Pazar
Diğer

Fatih İşbecer, Sneijder'in Atletico Madrid maçından sonra Hamza Hamzaoğlu'nu hedef alarak, Sahada tek bir takım vardı. O da Atletico'ydu. Bu sadece fiziksel bir durum değil. Bizim bir taktiğimiz yok. Biz taktiksiz oynadık... Taktik çalışmalıyız... Daha çok çalışmamız, idman yapmamız lazım. Çok kızgınım şu anda." sözlerini doğru bulmadığını söyledi.



A Spor'a konuşan İşbecer'in çarpıcı açıklamaları şöyle:


"Bir oyuncunun hocası hakkında yollar ayrıldıktan sonra dahi negatif konuşması hoş bir şey değil ama tabi ki Sneijder'de orada kan ter içinde bir maçtan çıkmış, belli ki morali bozuk bu çocuklar oynarken çok ciddi o heyecanı yaşan insanlar. Dolayısıyla bir reaksiyon gösterdi."



Yardımcılar konusu...

"Florya'daki sistem değişti. Şimdi artık bu işin başında Mustafa Hocamız var. Muhtemelen Mustafa Hocamızın da direktifleriyle ona da belli veriler sunulacaktır. Eğer hocamız da belli mevkilere transfer istiyorsa Galatasaray Spor Kulübü olarak, yönetim olarak hocamızın istediği mevkileri doldurmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Tabi ki devre arasında transfer gündemimizde var."



'Hocamızın raporu doğrultusunda transfer yapacağız'

"Devre arası transferi için daha önceden teknik ekibimiz ve scout ekibimiz belli çalışmalar yapıyordu. Ancak şimdi Florya'daki sistem değişti ve Mustafa hocamız göreve geldi... Hocamız belli mevkilere transfer isterse biz de hocamızın raporu doğrultusunda transferler yapacağız. Sneijder ve Muslera'ya gelen teklif yok. Zaten biz de onları satmayız. İnşallah UEFA Avrupa Ligi'ne kalıp büyük başarılar kazanacağız."





#sneijder
#galatasaray
#fatih işbecer
#hamza hamzaoğlu
8 yıl önce