|

İspanya'yı şaşırtacağız

Arda Turan, Hırvatistan yenilgisi nedeniyle özür diledi ve gruptan çıkma şanslarını sonuna kadar kovalayacaklarını söyledi. Milli oyuncu, İspanya maçıyla ilgili olarak ise “Gerek Barcelona gerekse Atletico'dan arkadaşlarım var ve nasıl oynadıklarını biliyorum. Onlar da beni biliyor ama zor olan Türk futbolunu bilmemeleri" dedi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/06/2016 Monday
Güncelleme: 23:17 - 12/06/2016 Sunday
Yeni Şafak

A Milli Takımımızın Kaptanı Arda Turan, Hırvatistan'a 1-0 mağlup oldukları maçta gösterdiği performans nedeniyle özür diledi. Gruptan çıkma şanslarını sonuna kadar kovalayacaklarını belirten milli futbolcu, "Öncelikle kendi adıma Türk halkından özür diliyorum, kötü oynadım. İlk maçı atlattık artık bitti. Dik durup sonuna kadar devam edeceğiz. Her şeyi değiştirebiliriz. İspanya'ya karşı puan ya da puanlar almaya çalışacağız. Gruptan çıkmak için hala şansımız devam ediyor" şeklinde konuştu. Arda Turan, İspanya basınına yaptığı açıklamada ise şunları söyledi: “Gerek Barcelona gerekse Atletico'da arkadaşlarım var ve nasıl oynadıklarını biliyorum. Onlar da beni biliyor ama zor olan Türk futbolunu bilmemeleri. Onları şaşırtmaya çalışacağız.”



PES ETMEK YOK

Orta sahada kendisinden çok şeyler beklediğimiz Hakan Çalhanoğlu ise mağlubiyet nedeniyle üzgün olduklarını söyledi. Takım olarak tekrar ayağa kalkmaları gerektiğini belirten Çalhanoğlu, “Çok üzüldük. İyi çalıştık ama maalesef olmadı. Galibiyetsiz ayrılmak çok kötü. Ayakta durmaya çalışacağız. Önümüzde İspanya ve Çek Cumhuriyeti maçları var. Pes etmeyeceğiz” şeklinde konuştu.



Arda benim ağabeyim

Hırvatistan'ın yıldızlarından Rakitic, Arda'ya karşı oynamanın güzel bir duygu olduğunu belirterek, "Galibiyet bizim hakkımızdı" dedi.



Hırvatistan Milli Takımı'nın en etkili oyuncularından İvan Rakitic, Türkiye karşısında haklı bir galibiyet aldıklarını söyledi. Daha farklı kazanabileceklerini belirten Rakitic, "2., 3. golü de atabilirdik. Türkiye'ye karşı çekişmeli bir oyun oldu, iyi mücadele ettik. Türkiye'ye olan saygımla söylüyorum ama iyi olan taraf bizdik. Arda ile oynamak güzel bir duygu, o benim ağabeyim, büyüğüm” dedi. Maçın tek golünü atan Luka Modric de Türkiye karşısında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyledi. Maçta üstün olan tarafın kendileri olduğUnu belirten Modric, "Gayet iyi oynadık ve 2-3 gol daha atabilirdik" şeklinde duygularını dile getirdi.



#Arda Turan
#Hırvatistan
#EURO 2016
8 years ago