|

Josue imzaya kaldı

Galatasaray, Alex Telles'i dün resmen Porto'ya sattığını açıklarken, bu transfer karşılığında 1 yıllığına Portekiz ekibinden kiralanan Josue ise, "Galatasaray'a transferim küçük pürüzler dışında bitti. Transfer 1-2 gün içinde resmen açıklanır ve bende takımımın kampına katılırım" ifadelerini kullandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 13/07/2016 Çarşamba
Güncelleme: 00:24 - 13/07/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Galatasaray Kulübü, geçen sezonu Inter'de geçiren Alex Telles'in 6.5 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Porto'ya transfer olduğunu borsaya bildirdi. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, genç futbolcunun bir sonraki satışından da yüzde 10 pay alınacağı açıklandı. Yapılan anlaşmaya göre, G.Saray, Portekiz ekibinden Josue Pesqueira'nın 1 yıllık kiralanması konusunda da anlaşma sağladı. Porto'nun yıldız oyuncusu Josue, yakın çevresine, "Galatasaray'a transferim küçük pürüzler dışında bitti" dediği öğrenildi.



TÜRKİYE'YE DÖNECEĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM

Sarı-kırmızılı takım Josue ile anlaşma konusunda son pürüzler görüşürken, 25 yaşındaki orta saha oyuncusu yakın çevresi ile ve Türkiye'deki arkadaşlarıyla yaptığı görüşmede, "Galatasaray'a transferim bitti. Küçük pürüzler dışında her şey halloldu. 1-2 gün içinde resmen açıklanacak ve kampa katılacağım. Türkiye'ye döneceğim için çok mutluyum" dediği öğrenildi. Portekizli futbolcu, geçen sezon Bursaspor ve Braga formaları ile toplamda 39 maça çıkmış 5 gol ve 5 asistlik performans sergilemişti.



  1. Bilal Kısa'nın 100 bin Euro'su G.Saray'dan!
  2. Bursaspor'un Serdar Aziz'in transferine karşılık G.Saray'dan kadrosuna kattığı isimlerden Bilal Kısa'nın sözleşmesinde ilginç bir madde ortaya çıktı. Bursaspor'un takasta aldığı 33 yaşındaki orta saha oyuncusu ile 2 yıllık sözleşme imzalanırken, kulüpten yıllık 750 bin Euro alacağı, "25 maç oynarsa G.Saray'dan 100 bin Euro daha alacak" maddesi konulduğu öğrenildi.

#Galatasaray
#Josue
8 yıl önce