|

Kara bulutlar yok hafif bir sis var

“Benim için de takım için de yeni bir başlangıç. Allah takımımızın yardımcısı olsun” “Kriz ve baskılar antrenörlük hayatımda kan kardeşim oldu. Bu krizi araştıracağız” “Kara bulut çok gördük. Burada kara bulutluk bir durumyok. Olsa da önemli değil"

Yeni Şafak ve
04:00 - 27/11/2015 Cuma
Güncelleme: 04:21 - 27/11/2015 Cuma
Yeni Şafak

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Madrid dönüşünde dün Florya Metin Oktay Tesisleri'nde sarı-kırmızılı kulüple resmi sözleşme imzaladı. Başkan Dursun Özbek ile birlikte imza töreninde basın mensuplarının karşısına çıkan Denizli, soruları da yanıtladı. Mustafa Denizli, artık geçmişle ilgili konuşmayacaklarını kaydederek “Futbolcularla ilgili herhangi bir olumlu olumsuz önyargım yok. Futbolcularım da bunu görecek ancak bir takım şeylerin burada değiştiğini de görecektir. Benim için de takım için de bir başlangıç. Yeni bir yol haritası çizeceğiz. Allah takımımızın yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.



Sneijder'in takımın performansıyla ilgili açıklamaları ve G.Saray'ın içinde bulunduğu kriz haliyle ilgili görüşleri sorulan 66 yaşındaki teknik adam, “Kriz ve baskılar, antrenörlük hayatımda kan kardeşim oldu. Onları hep olağan gördük. Şimdi bu krizi araştıracağız.


Önemli olan krizi aşmak, bu zaten bizim işimiz” yorumunu yaptı.



Galatasaray'ın içinde bulunduğu durumu değerlendiren Denizli, “Biz karabulut çok gördük. Burada kara bulutluk bir durum yok. Hafif bir sis. O da önemli değil. Takımda çözülmeyecek sorunlar yok” şeklinde konuştu.



1.5 yıla 4.5 milyon Dolar


G.Saray İle 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Mustafa Denizli, toplamda 4.5 milyon Dolar kazanacak. Ayrıca G.Saray, Denizli'ye ekstradan bu sezon şampiyon olursa 500, gelecek sezon şampiyon olursa 400, Avrupa'da çeyrek final ve üzerindeki turlar için 250 bin Dolar ödeyecek.



A.Madrid yenilgisi sorunların birikimi


İmza töreninde ilk olarak söz alan G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Atletico Madrid yenilgisiyle ilgili konuşurken “Bu yenilgiden dolayı herkes çok kırgın, üzgün, kızgın. Bu maç sadece o güne ait bir olay değil, geçmişten gelen sorunların doğurduğu bir olaydır. G.Saray Başkanı olarak yanlış varsa hesabını vermek için hazırım” dedi.



'Çocukken Beşiktaş'lıydım'


Mustafa Denizli, Fikret Orman'ın “Denizli'nin Beşiktaşlı olduğunu cümle alem bilir” sözlerinin hatırlatılması üzerine “Bu camiada kimseye sorulmayan soru bana soruldu. Ben de çok net bir şekilde 'Çocukken Beşiktaş'lıydım' dedim” yorumunu yaptı.



Yardımcıları belirlendi


G.Saray Teknik Direktörü Mustafa Denizli, yardımcılarını da belirledi. Denizli, Beşiktaş'ta birlikte görev yaptığı kondisyoner Stefano Marrone ile anlaşırken bunun dışında Emre Aşık ve Ümit Davala ile çalışacak.





#Mustafa Denizli
#Galatasaray
#Sneijder
8 yıl önce