|

Kardemir Karabükspor-Trabzonspor: 4-0

Trabzonspor, Süper Lig'in 6. haftasında Karabükspor'a deplasmanda 4-0 mağlup oldu. Bordo mavililer bu sonuçla ligdeki 4.mağlubiyetini aldı.

Yeni Şafak
17:50 - 1/10/2016 Cumartesi
Güncelleme: 17:51 - 1/10/2016 Cumartesi
Yeni Şafak
Trabzonspor, Karabükspor'a deplasmanda 4-0 mağlup oldu.
Trabzonspor, Karabükspor'a deplasmanda 4-0 mağlup oldu.

Trabzonspor, Süper Lig'de Karabükspor deplasmanına konuk oldu. Bordo mavililer 4-0 gibi farklı bir skorla sahadan yenik ayrılırken ligdeki 4.mağlubiyetini almış oldu.



Maçtan dakikalar;


10. dakikada ceza sahası dışı sol çaprazından Tanase'nin kullandığı serbest vuruşta top farklı şekilde auta çıktı.



27. dakikada sağ kanattan şık hareketlerle ceza sahasına giren Mehmet Ekici'nin vuruşunda top az farkla yandan auta çıktı.



28. dakikada ceza sahası içinde kaleci ile karşı karşıya kalan Suk'un şutunda top kaleci Ahmet'ten döndü. Dönen topla penaltı noktası üzerinde buluşan Okay Yokuşlu meşin yuvarlağı auta gönderdi.







İkinci yarıda Castillo ve Onazi'yi oyuna sokan Trabzonspor teknik heyeti mücadelede etkili olmaya çalışırken Karabükspor buna izin vermedi.



Yatabare'nin 52.dakikada attığı golle karşılaşmada öne geçen Karabükspor, Latovlevici ve Abdou Razack Traore ile farkı 3'e çıkarttı. Bu dakikadan sonra da farkı azaltmak için rakip kaleye yüklenen bordo mavililer Zeki Yavru'nun kendi kalesine attığı golle maçtan tamamen düştü.



Kalan dakikalarda başka gol olmazken Trabzonspor sahadan 4-0 yenik ayrıldı. Ligdeki 4.mağlubiyetini alan bordo mavililer 6 puanda kalırken Karabükspor puanını 9'a çıkarttı.




#Trabzonspor
#Kardemir Karabükspor
#Süper Lig
8 yıl önce