|

Kartal Holebas ile anlaştı

.
00:00 - 14/08/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:13 - 14/08/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Kartal Holebas ile anlaştı
Kartal Holebas ile anlaştı

Yeni sezon öncesi kadrosunu sol bekle takviye edecek olan Beşiktaş, Yunanistan''ın Olympiakos takımında forma giyen Jose Holebas''ın transferinde mutlu sona çok yaklaştı. Uzun süren görüşmelerin ardından Yunan oyuncunun bonservisi konusunda pürüzlerin de giderildiği, transferin yarın açıklanıp oyuncunun da Cuma günü İstanbul''a geleceği kaydedildi. 29 yaşındaki futbolcunun bonservis bedeli konusunda 2 milyon Euro''da el sıkışılan Holebas, Yunanistan Milli Takımı''yla Avusturya maçını oynadıktan sonra kulübüyle ilişiğini kesecek.

YUNANİSTAN''IN EN İYİ SOL BEKİ

2010 yılında 105 maçta forma giydiği Almanya''nın 1860 Münih takımından Olympiakos''a transfer olan Holebas, 2011 yılında Yunanistan vatandaşlığına geçti. Vatandaşlık aldıktan sonra milli takıma da seçilen 29 yaşındaki futbolcu, Yunanistan''ın en iyi sol beki olarak gösteriliyor.

ANTONİNİ ALTERNATİF

Beşiktaş''ın sol bek adaylarından olan Luca Antonini ise Holebas transferinde pürüz çıkması halinde alternatif konumunda. Önceki gün oyuncunun menajeri siyah-beyazlı yönetimle kulüp binasında görüşmüş; yıllık 850 bin Euro karşısında anlaşma sağlanmıştı.


11 yıl önce