|

KARTAL 'TAKAS'A GELIYOR

Ayhan'ı, Galatasaray'lı bir futbolcuyla değiştirmek isteyen Beşiktaş, Trabzon'a da Tamer karşılığında Fazlı'yı önerdi. İlhan ve Tunç'u, Yozgatlı Mustafa Kocabey'le takasa hazırlanan başkan Bilgili, kalanları da G.Antep'li futbolcularla pazarlıkta kullanacak.

.
00:00 - 14/06/2001 Perşembe
Güncelleme: 14:42 - 8/05/2014 Perşembe
Yeni Şafak
 KARTAL 'TAKAS'A GELIYOR
KARTAL 'TAKAS'A GELIYOR

Bilgili atağa geçti

Gaziantepspor'dan Ramazan, Fatih, Ömer ve Erhan Albayrak, Samsunspor'dan Kenan, Ali, Tümer ve İlhan, Y.Yozgat'tan Mustafa Kocabey ve son olarak Trabzonspor'dan Tamer'e takas yoluyla talip olan Siyah-Beyazlılarda başkan Bilgili, kulüp başkanları ile yoğun transfer trafiğine girdi. Celal Doğan, Özkan Sümer, İsmail Uyanık ve Mehmet Kaplan ile görüşen başkan Bilgili, talip oldukları oyuncular konusunda ilk görüşmelerini olumlu sonuçlandırdı. Beşiktaş bu oyuncularla önümüzdeki hafta ikili görüşmelere başlayarak anlaşma zemini arayacak.

Yeniler imzalayacak

Yeni sezonda Christoh Daum yönetiminde şampiyonluğa ulaşacak bir takım oluşturmak için kolları sıvadıklarını belirten transfer komitesi üyesi Seyfi Karaca, "Beşiktaş'ı hedeflerine ulaştıracak bir takım için çalışıyoruz. Yönetim olarak artık transferde tecrübe sahibiyiz. Lige damgasını vuracak, taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanacak bir takım kuracağız" dedi. Bu arada sözleşmesi biten Ahmet Dursun'a 600 milyardan 3 yıllık anlaşma teklif eden Beşiktaş yönetimi, golcü oyuncudan haber bekliyor. Ahmet ise bir yıllık sözleşme imzalamak istediğini söyledi. Öte yandan daha önce İstanbul'a getirttiği Veit, bugün kulübe gelerek sözleşme imzalayacağı bildirildi.


23 yıl önce