|

Kartal'dan Tevez bombası

Forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ın, Vodafone sponsorluğunda büyük bir dünya yıldızını Türkiye'ye getireceği öğrenildi. Siyah-beyazlı kulübün uzun zamandır uğraş verdiği isim ise Carlos Tevez. Büyük transfer gerçekleşirse, Arjantinli'nin bütün maliyeti Vodafone tarafından karşılanacak.

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/07/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:26 - 31/07/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Kartal'dan Tevez bombası
Kartal'dan Tevez bombası

Beşiktaş'ın stat ve forma sponsoru Vodafone, siyah-beyazlılara dünya çapında bir yıldız getirecek. Siyah-beyazlıların yeni statlarında iki yıl üst üste şampiyon olmasından sonra çok olumlu geri dönüşler alan Vodafone, Beşiktaş ile olan ilişkisini daha da genişletmek istiyor. Siyah-beyazlıların, bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde gruptan çıkarak devam etmesinin kendileri için de olumlu olacağını düşünen iletişim firmasının yetkilileri, dünya çapında bir yıldız sözü verdi. İlk sırada ise Arjantinli yıldız Carlos Tevez bulunuyor.

ÇİN'DEN AYRILMAK İSTİYOR

Yeni sezon için forvet arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Negredo, Aboubakar, Gignac isimleri kamuoyunda konuşulsa da, adı sır gibi saklanan, operasyonun çok gizli yürütüldüğü bir ismin daha olduğu öğrenildi. Vodafone sponsorluğunda Arjantinli yıldız Tevez'i kadrosuna katmak isteyen Beşiktaş, bu transfer için hummalı bir çalışma içerisinde bulunuyor. Geçtiğimiz Ocak ayında Çin'in Shanghai Shenhua takımına transfer olan 33 yaşındaki golcü futbolcu, Çin'den ayrılmak istiyor. Kulübüyle 2018 Aralık ayına kadar sözleşmesi bulunan Tevez, Şampiyonlar Ligi'nde mücadele etmeyi planlıyor. Arjantinli'nin tüm ücretinin Vodafone tarafından karşılanacağı, kiralama teklife kabul görmezse bonservisiyle alınacağı ifade edildi.

KARİYERİ BAŞARILARLA DOLU

Boca Juniors altyapısından yetiştikten sonra Brezilya'da Corinthians forması giyen, oradan da Avrupa'nın yolunu tutan Carlos Tevez, Premier Lig'de West Ham United, Manchester United, Manchester City gibi kulüplerin, İtalya'da ise Juventus'un formasını giydi. Son olarak yetiştiği kulüp Boca Juniors'a dönen Arjantinli yıldız, geçtiğimiz Ocak ayında, astronomik fiyatlarla Çin'e transfer olmuştu. Halen devam eden Çin Ligi'nde Shanghai Shenhua formasıyla 22 maça çıkan Tevez, bu maçlarda 7 gol atıp 9 asist yaptı. Arjantin Milli Takımı formasını da 76 kez giyen ünlü golcü, 13 gole imza attı. Vodafone aracılığıyla Tevez'e siyah-beyazlı formayı giydirmek isteyen Beşiktaş yönetimi, bu transfer gerçekleşmezse, yine sponsorluk yoluyla başka bir dünya yıldızını getirmeye çalışacak.

  • Beşiktaş
    Lens ile anlaştı
  • Beşiktaş, uzun süredir gündeminde olan Jeremain Lens ile prensip anlaşmasına vardı. Siyah-beyazlılar geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen kanat oyuncusuyla her konuda anlaştı ancak Lens'in kulübü Sunderland ile görüşmeler devam ediyor. Hollandalı oyuncu kiralık olarak geldiği Fenerbahçe'de 38 maçta 5 gol, 17 asistlik performans sergilemişti.
#Beşiktaş
#Tevez
#Lens
7 yıl önce