|

Kayak Federasyonu yılın sloganını açıkladı

Türkiye Kayak Federasyonu, 4 milyon yeni kayakçının hedeflendiği ülkemizde kayak sporunun tanıtılması ve sevdirilmesi için 16. MÜSİAD Expo Fuarı'na katıldı.

Yeni Şafak
10:29 - 15/11/2016 Salı
Güncelleme: 10:44 - 15/11/2016 Salı
Yeni Şafak
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,16. MÜSİAD Expo Fuarı'nda Türkiye Kayak Fedrasyonu'nu ziyaret etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,16. MÜSİAD Expo Fuarı'nda Türkiye Kayak Fedrasyonu'nu ziyaret etti.

Türkiye Kayak Federasyonu Başkanı Erol Yarar, 3 yaşından itibaren, kayak sporunun mihenk taşı denge ve koordinasyonun geliştirilmesine yönelik, her yaş grubuna özel cimnastik, havuz egzersizleri ve kayak simülatörleri ile yıl boyunca şehirlerde ve dağlarda kayak eğitimi verecek, geleceğin şampiyonlarının yetiştirileceği “TKF 3+ Kayak Akademisi“nin ilkinin İstanbul'da 19 Aralık 2016 tarihinde açılış haberini verdi. Kayak simülatörlerinin, vücudun tüm kaslarını çalıştırması sebebi ile Başkan Yarar, “Yılın Sloganı ''Kayaking in“ olacak dedi.



Başkan Yarar sözlerini şöyle sürdürdü;


  • “Türkiye'de 166 tane 2.000 ve 137 tane 3.000 metre üzerinde ki dağlarımızla büyük potansiyele sahip olan kayak sporunun yaygınlaştırılması, her gelir seviyesine uygun tesisler ile kolay ulaşılabilir bir spor dalı olabilmesi, uluslararası yarışmalarda sporcularımızın podyumlarda yer alması için Yönetim Kurulu'muz ve tüm profesyonel kadromuz ile bütün gayretimiz ile çabalıyoruz“

Erdoğan standı ziyaret etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın TKF standını ziyareti esnasında, Kayak Federasyonu başkanı Yarar tarafından, Cumhurbaşkanı'na, üzerinde isminin yazdırılmış olduğu bir çift kayak hediye edildi. Erdoğan, kayak simülatörlerini bizzat deneyerek, TKF 3+ Kayak Akademilerinin hayırlı olması temennilerini belirtti.











#Recep Tayyip Erdoğan
#Türkiye Kayak Federasyonu
7 yıl önce