|

Kocaman istedi Gomez gelecek

F.Bahçe'nin, yeni sezondaki ilk maçında Göztepe ile berabere kaldığı maçta savunmada yaşanan zaaflar üzerine yönetimle toplantı yapan teknik direktör Aykut Kocaman, stoper transferinin bitirilmesini istedi. İlk sırada yer alan Milan'ın Paraguaylısının hafta içi getirmesi bekleniyor.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/08/2017 Pazartesi
Güncelleme: 03:21 - 14/08/2017 Pazartesi
Yeni Şafak
Gustavo Gomez
Gustavo Gomez

Yeni sezondaki ilk maçında Göztepe ile deplasmanda karşılaşan ancak rakibiyle 2-2 berabere kalarak hayal kırıklığı oluşturan Fenerbahçe'de yenilen basit goller teknik heyeti ve yönetimi harekete geçirdi. Sarı-lacivertli yöneticilerle karşılaşmanın ardından bir toplantı gerçekleştiren deneyimli teknik direktör Aykut Kocaman'ın, takımının kendini bulabilmesi için defansın toparlanması gerektiğine dikkat çektiği ve bunun için de stoper transferini bir an önce bitirmeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi.

Kocaman'ın, Kjaer'in yokluğunu hissettiklerini ve bu çağı doldurmak zorunda olduklarının altını çizdiği de ifade edildi. Bunun üzerine harekete geçen Fenerbahçe yönetiminin Milan'da forma giyen Paraguaylı oyuncu Gustavo Gomez için harekete geçtiği belitildi. Türkiye'ye sıcak bakmayan oyuncuda önemli mesafe kat eden sarı-lacivertlilerin, Milan'la da satın alma opsiyonlu olarak el sıkıştıkları kaydedildi. Fenerbahçe'nin, Gomez transferini hafta içinde açıklamasının beklendiği ifade edildi.

Arjantin'in Lanus takımından İtalyan ekibine geçen sezon transfer olan 24 yaşındaki futbolcu, 19 resmi maça çıkarken 1177 dakika takımı adına sahada kaldı. Fenerbahçe'nin listesindeki diğer isim ise İnter forması giyen Miranda. 2 sezondur İnter forması giyen deneyimli savunmacı, toplam 70 maça çıkarken 1 gol atıp 3 de asist yaptı. Kocaman'ın ilk tercihinin Gustavo Gomez olduğu belirtilirken, Miranda için de olumsuz rapor vermediği belirtildi.

#ustavo Gomez
#Fenerbahçe
7 yıl önce