|

Konyaspor'dan rekor prim

Torku Konyaspor'da Fenerbahçe galibiyetinin ardından prim dağıtıldı. Bu sezon harika bir performans sergileyerek Avrupa yolunda emin adımlarla ilerleyen futbolculara 40'ar bin TL prim verildi.

Yeni Şafak
11:02 - 10/04/2016 Pazar
Güncelleme: 08:04 - 10/04/2016 Pazar
Diğer
2-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından büyük coşku yaşandı.
2-1'lik Fenerbahçe galibiyetinin ardından büyük coşku yaşandı.

Süper Lig 28. hafta maçında Fenerbahçe'yi 2-1 yenen Torku Konyaspor'da galibiyet primi belli oldu.



Bu sezon harika bir sezon geçirerek Avrupa kupaları yolunda emin adımlarla ilerleyen Aykut Kocaman'ın öğrencileri, bu başarının ödülünü maddi olarak da aldı. Sporcope'nin haberine göre futbolcuların motivasyonunu sezon sonuna kadar sürdürmelerini isteyen Konyaspor yönetimi, Fenerbahçe galibiyetinin ardından 40'ar bin TL prim dağıttı.



Fenerbahçe'de prim 500 bin dolardı


Şampiyonluk yolunda ağır bir yara alan Fenerbahçe'de ise Torku Konyaspor galibiyetinin primi 500 bin dolar olarak açıklanmıştı. Sarı lacivertli futbolcular, zorlu maçı kazanmış olsalardı hem liderlik koltuğuna oturacak hem de yönetimden gelecek olan bu parayı paylaşacaklardı. Ancak mağlubiyetin ardından futbolcular 500 bin dolarlık bu ödülü elde edemedi.



Konyaspor 2016'da hiç kaybetmedi


Büyük bir başarıya imza atan Torku Konyaspor, 2016 yılında ligde ve kupada oynadığı maçların hiçbirinde kaybetmedi. Yeni yılda 11 Süper Lig maçına çıkan Konya temsilcisi, 8 galibiyet 3 de beraberlik alırken bu maçlarda toplamda sadece 4 gol yedi.



2016 yılında Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 7 maça çıkan Konyaspor, 2'siBeşiktaş karşısında olmak üzere 6 galibiyet alırken bir kez de sahadan beraberlikle ayrıldı.




#Futbol
#Torku Konyaspor
#Fenerbahçe
8 yıl önce