|

Kucka ve Visca ile ilgileniyoruz

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, yeni sezon için yürütülen transfer çalışmaları hakkında yaptığı açıklamada, Kucka ve Visca'nın gündemlerinde olduğunu belirtirken, Spartak Moskova'dan Serdar Taşçı’nın kendilerine yakın olduğunu söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 24/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 08:15 - 24/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
Ahmet Çubukçu
Ahmet Çubukçu

Trabzonspor'da Asbaşkan Ahmet Çubukçu, transfer gündemindeki futbolcular hakkında açıklamalarda bulundu. Çubukçu, nokta transferler yaparak dengeli bir takım kurmayı amaçladıklarını belirterek, "Taraftarlarımızın merakla transfer beklediklerini biliyoruz. Bu konudaki çalışmalarımız sürüyor. Bizim amacımız, nokta transferler yaparak dengeli ve yarışmacı bir takım kurmak. Transfer yapmış olmak için transfer yapmayacağız. Özellikle içinde bulunduğumuz ekonomik şartlar nedeniyle buna çok dikkat etmek zorundayız. Teknik heyetimizle birlikte bu konuda hassas ve titiz bir çalışma içerisinde olduğumuzu herkesin bilmesini istiyoruz" ifadelerini kullandı.

SERDAR TAŞÇI BİZE YAKIN

Asbaşkan Ahmet Çubukçu, Rusya'da Spartak Moskova forması giyen savunma oyuncusu Serdar Taşçı’nın kendilerine yakın olduğunu belirterek, "Serdar Taşcı, bizim yakından ilgilendiğimiz bir oyuncu. Görüşmelerimiz devam ediyor. İzlediğimiz ve yakından takip ettiğimiz bir isim. Spartak Moskova, şampiyon olduğu için önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek. Serdar’ın da 1 yıl opsiyonu var. Bu noktada görüşmelerimiz sürüyor ama bitmiş bir durum yok" diye konuştu. Çubukçu, gündemdeki isimlerden Milan'da forma giyen Juraj Kucka ve Medipol Başakşehir'de oynayan Edin Visca konusunda ise şunları söyledi, "Kucka ile ilgili bazı gelişmeler var. Transferler tam olmadan, bitti demek doğru değil. Bu konuda gelişmeler var. Edin Visca’yı, teknik heyetimiz istiyor. Büyük takımda oynamak gibi bir isteği var. Bu transferle ilgili de çalışmalarımız sürüyor."

#​Trabzonspor
#Ahmet Çubukçu
7 yıl önce