|

'Küçük Beyaz Top' masa tenisini sevdirecek

“Küçük Beyaz Top” projesini hayata geçirilmesinde önemli rol oynayan Dr.Sabahattin Sabrioğlu yaptığı konuşmada''Küçük Beyaz Top'' projesi ile gençlerin ve halkın ilgisini Masa Tenisi′ne çekmeyi hedeflediklerini söyledi.

Yeni Şafak ve
16:01 - 11/03/2016 Cuma
Güncelleme: 14:20 - 11/03/2016 Cuma
Yeni Şafak

''Küçük Beyaz Top" projesinin ikinci ayağı İkitelli Başakşehir'de bulunan Prof. Dr. Ahat Andican Orta okulu'nda tekrar start aldı.



Projeye destek veren Beşiktaş'ın Masa Tenisi Teknik Direktörü Sabahattin Sabrioğlu ile ENBE Orkestrası şefi Behzat Gerçeker öncülüğünde ''Küçük Beyaz Top'' projesi,öğrencilere, okul idaresine ve velilere bu sosyal proje anlatıldı.Törene Okul Müdürü Ayten Ayan ve çok sayıda veli katıldı. Özellikle çocukların heyecanı görülmeye değerdi. Toplam 2 Masa tenisi masası, çok sayıda raket ve top, ayrıca futbol topu ve fileleri altı adet bilgisayar okul müdürüne Dr.Sabahattin Sabrioğlu tarafından teslim edildi.




Dr.Sabahattin Sabrioğlu yaptığı konuşmada ''Küçük Beyaz Top'' projesi ile gençlerin ve halkın ilgisini Masa Tenisi′ne çekmeyi hedeflediklerini söyleyen Sabrioğlu, '′Bu sosyal sorumluluk projesi ile Masa Tenisi ile tanıştırmayı amaçlıyoruz. Destek verdiğimiz okulları her ay ziyaret ederken, gelişimlerini takip edeceğiz. Daha sonra bu okulların katılacağı bir mini turnuva organize edeceğiz'' diye konuştu.




Hep destek tam destek

Masa Tenisine verdiği destekle bilinen Behzat Gerçeker ise ′′Küçük Beyaz Top sayesinde bugüne kadar hiç spor yapmamış bir çok çocuğumuz spor yapma imkanı bulacak. Bu nedenle Küçük Beyaz Top Sosyal Sorumluluk Projesi Türk Masa Tenisi'nin tanıtımına olduğu kadar, aktif spor yapan gençlerin çoğalması açısından da önem taşıyor'' dedi. Masa tenisinin iş hayatında ve sosyal yaşantısında kendisine büyük fayda sağladığını belirten Gerçeker, ''Masa Tenisi hayatımda her zaman başarılı olmamı sağladı. Çocuklarım da benim gibi masa tenisi oynuyor'' dedi. Masa tenisini teşvik etmek için bu tür sosyal sorumluluk projelerinin desteklenmesi gerektiğine değinen Gerçeker, ''İnanıyorum ki, içinizde başarılı olanlarınız bir gün Türk Milli Takımında yer alacak. Hedefiniz çok çalışıp milli takıma kadar çıkarabilmek olmalıdır'' dedi. Prof.Dr.Ahat Andican Orta Okulunun Müdürü Ayten Ayan ise bu tür sosyal sorumluluk projelerine her zaman destek verdiklerini söyledi. Okulumuza bu katkıları sağlayan Dr.Sabahattin Sabrioğu'na teşekkür ederim dedi.



#küçük beyaz top projesi
#masa tenisi
8 yıl önce