|

Kulüpler Birliği, Beştepe 'de

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 1 saat 10 dakika süren görüşmede başkanların 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutlayarak, "Bu terör örgütleriyle geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarıyla sonuçlandıracağımıza inanıyorum" dedi

Yeni Şafak ve
04:00 - 31/08/2016 Çarşamba
Güncelleme: 03:10 - 31/08/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kulüpler Birliği Vakfı'nı kabul etti. Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basına kapalı olarak gerçekleşen kabul, 1 saat 10 dakika sürdü. Kulüpler Birliği Heyeti'ni kabulünde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, sıkıntılı bir dönemden geçildiğini belirterek, bu dönemin el birliği içinde atlatılacağını vurguladı.







Terörle mücadele konusunda kararlılık vurgusu yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, şöyle konuştu: "Sayın Bakan, Sayın Federasyon Başkanımız, Kulüpler Birliğimizin değerli temsilcileri, öncelikle 30 Ağustos Zafer Bayramınızı tebrik ediyorum. Nice zaferlerle dolu geleceğe rabbim bizi kavuştursun diyorum. Sıkıntılı bir dönemden geçtiğimiz hepimizin malumudur. Ama bu dönemi hayırlısı ile atlatıyoruz, atlatacağız. Özellikle bu süreçte tabii bir çok terör örgütü ile mücadele veriyoruz ve bu terör örgütleri ile geniş alanda sürdürdüğümüz mücadeleyi de başarı ile sonuçlandıracağımıza inanıyorum" ifadelerini kullandı. Süper Lig kulüplerinin başkanları da 15 Temmuz sürecinde göstermiş olduğu liderlik ve cesaret adına Cumhurbaşkanı Erdoğan'a teşekkür ettiler.

#Kulüpler Birliği
#Kulüpler Birliği Vakfı
8 yıl önce