|

Kuyt: Benim yüzümden yenildik

Feyenoord'un tecrübeli yıldızı Dirk Kuyt, Fenerbahçe maçında yediklerin golün kendisi yüzünden olduğunu ve sorumluluğu üstüne aldığını açıkladı.

Yeni Şafak
10:40 - 30/09/2016 Cuma
Güncelleme: 07:44 - 30/09/2016 Cuma
DHA
Feyennord'un tecrübeli yıldızı Fenerbahçe mağlubiyetinin sorumluluğunu üzerine aldı.
Feyennord'un tecrübeli yıldızı Fenerbahçe mağlubiyetinin sorumluluğunu üzerine aldı.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu ikinci karşılamasında Feyenoord'un deplasmanda Fenerbahçe'ye 1-0 mağlup olması sonucunda Hollanda basını Dirk Kuyt'ı eleştirdi. Sarı Lacivertli takımın karşılaşmanın 18. dakikasında Emenike ile bulduğu gol öncesi orta sahada topu kaptıran Kuyt'ın Feyenoord'un gol yemesine neden olduğunu belirten Hollanda'nın önemli gazetelerinden De Telegraaf, "Feyenoord Kuyt'ın hatasından sonra kaybetti" manşeti attı.



Kuyt: Yaptığım saçma hata yüzünden gol yedik


Karşılaması sonrası FOX TV'ye konuşan Kuyt da, Fenerbahçe'nin golünün kendi kaptırdığı top sebebi ile olduğunu kabul ederken, üzgün olduğunu belirtti. Kuyt yaptığı açıklamada şunları söyledi:


  • "Orta sahada yaptığım saçma hata yüzünden gol yedik. Tüm sorumluluğu kabul ediyorum. Yapmamam gereken bir hataydı. Ama maalesef oldu. Bugün takım olarak da iyi oynamadık. Bizim seviyemizde olan bir takıma yakışmayan bir oyun sergiledik. Üzgünüz"


#Fenerbahçe
#Dirk Kuyt
#Feyenoord
8 yıl önce